Suomalaiset kohublondit tukkanuottasilla: ”Ei kuulosta enää aikuiselta”

Hauska vitsi on johtanut kahden suomalaisen blondikaunottaren väliseen soppaan, joka on saavuttanut yhtä likaiset mittasuhteet kuin Yhdysvaltain presidentinvaalikampanja.

Ja siitähän kaikki alun perin lähtikin. Kohusilikonipommi Elena Vikström kirjoittaa somessa:

-Voi luoja. Hauskasta vitsistä lähti kauhea juttu. Maisa (Torppa) kertoi mulle pahoittaneensa mielensä siitä mun presidenttivitsistä, niin poistin hänen nimensä siitä välittömästi, koska en ole ihminen joka haluaa muille pahaa. Maisa kiitti mua että tein niin ja luulin että juttu on loppuun käsitelty.

Elena huvitti kansaa Trumpin vaalituloksen selvittyä sillä, että seuraavan kerran Suomessa pressaehdokkaiksi asettuvat hän ja Maisa Torppa.

-Nyt Seiska-lehti oli kumminkin saanut ilmeisesti mun Facebookista tämän jutun kopsattua käsiinsä ja Maisa luulee, että minä oon sen antanut, joka ei ole totta. Nyt onkin sitten kova privaviestittely käynnissä, Elena harmittelee.

Hän on pahoittanut mielestä siitä, että Maisa kuulemma suhtautuu häneen alentavasti ja nostaa itsensä jalustalle. Elenan väitteiden mukaan Maisa olisi yksityisviesteissään muka käskenyt häntä laihduttamaan ja solvannut häntä myös trans-taustasta.

-Mä oon tosi surullinen tästä jutusta, tää kaikki lähti harmittomasta vitsistä, Elena toteaa somessa. Hänestä homma ei enää kuulosta aikuiselta.

Maisa ei kuulemma halua että häntä ja Elena Vikströmiä verrataan edes samassa lauseessa.

Julkisuudessa Elena on saanut paljon tukijoita ja tsemppauksia avautumiselleen.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Maisa Torppa, Elena Vikström

Kommentit

Oma kommentti