Suomalaisilotyttö Alibissa: Poliisi on hyvä asiakas!

Tammikuun Alibissa puhuu parikymppinen prostituoitu Inka, joka kertoo poliisin olevan erittäin hyvä asiakas ilotytölle. Eteläsuomalaisessa pikkukaupungissa operoiva tyttönen kertoo poliisin käyttävän varsin paljon maksullisen seksin palveluja.

Neitokainen perustaa havaintonsa empiiriseen tutkimukseen. Hänellä itsellään on ollut vähälle aikaa likimain kymmenkunta poliisiasiakasta.

Inka kertoo myös seurustelleensa poliisin kanssa, mutta suhde päättyi nolosti. Nainen oli illastamassa poliisipoikaystävänsä kanssa, kun paikalle tuli useita tämän poliisiystäviä. Inka tunnisti kaikki heistä omiksi asiakkaikseen.

Inka esittää lehdessä myös mielenkiintoisen teorian siitä, miksi poliisi ei ole ollut hanakka puuttumaan esimerkiksi thaihierontalaitosten valvontaan. Siihen on hänen mielestään hyvä syy.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: poliisi, prostituutio

Kommentit

No jos mun työkaverit ois pannu mun muijaa ja se selviäis mulle… ja jos niille työkavereille siten siis selviäis että mun muija on huora…niin ENKÖHÄN MÄ LOPETTAS SEN SUHTEEN. Että aika looginen on tarina minusta.

nimimerkille nauranpa inka

kylläk, olet oikeassa.

se rupesi seurustelemaan – yllätys – poliisin kanssa, ja sitten tuli ero

”Poliisi on hyvä asiakas”. PFF! Eihän ne jätkät tietenkään missään poliisin ominaisuudessa tule. (Oho, poliisitkin on ihan tavallisia ihmisiä)

Ex mieheni oli poliisi. Suhde loppui siihen kun kerran matkoilta tullessani hän oli pukeutunut minun naistenvaatteisiin/meikannut itsensä ja pelehti toisen poliisimiehen kanssa! Kyllä ne poliisitkin osaa siinä missä muut.

Eikös tää Inka jo kerran lopettanut h****hommansa?niinhän se jossai vaiheessa väitti että oli alkanut seurustella vieläpä asiakkaansa kanssa ja toivotti hyvät jatkot. LOL

Ei poliisin tartte maksullisissa käydä. Putkassa on sammuneita naisia sitä varten.

Ehkä se on sama syy, kun miksi poliisi ei puutu nuuskan myymiseen!

Juupa juu. Jokaisella ilolintusella on asiakkaana vähintään ministereitä, kansanedustajia, poliiseja ja julkkiksia.

koko laitosko se käy panemassa yhtä huoraa ? ei nyt pikku paikkakunnalla voi olla enempää kuin 10 kyttää 😀

tunnen myös monta poliisia jotka ovat koulukiusattuja ja myös vartijoita jotka ovat koulukiusattuja. yksi vartijoista on jopa tunnustanut että tykkää vallasta kun saa hakata ihmisiä joiden kanssa ajatusmaailma ei pakolla kohtaa. no semmosta se on.

Tarina ei ole oikein looginen, jos kerran poikaystävä tiesi ”ammatista” miksi suhde olisi pitänyt lopettaa kun muita asiakkaita tuli paikalle?
Toisekseen, poliisitkin ovat ihmisiä, joskin varustettu hiukan koulutetummalla tavalla ymmärtämään lakia. Kutsumus työhön on varmaan syvempi kuin esim huumehörhö lähihoitajilla.

Fiktiota-nimimerkille. En tiedä itkeäkö vai nauraa. Lue nyt tämä juttu kertaalleen läpi ja tule sitten nussuttamaan. Hymyssä… haha.

Kyllä minäkin tiedän kaksi poliisia, jotka olivat koulukiusattuja. Toinen mies ja toinen nainen. Nyt ne pätee niin perkeleesti… Pitäisköhän vähän kehittää noita poliisikoulun pääsykokeita jos edes 25% tulis reiluja ja rehellisiä poliiseja. Koko ajan lööpeissä jostain mogista. Jopa alaikäisten raiskaamisesta!

Vai on Hymyssäkin alettu kirjoittamaan seksinovelleja. Ennen noita tarinoita oli vain miestenlehdissä.

voi helvetti poliisikin on vain ihminen. omien halujensa kanssa myös. lopettakaa,paneehan ne papitkin 🙂

”Koulukiusattuja” :-DD
Et varmaan tunne yhtään poliisia? yksikään ystäväsi ei taida olla poliisi?

AI AI , kun ne paniskii ”raiskais” vapaa-ajallaan .

Mitä outoa on siinä että poliisi rakastelee vapaa-ajallaan?

Poliisi ja rikollinen oli josain tutkimuksessa hyvin lähellä ajatusmaailmassaan toisiaan, poliisi on vain valinnut ”oikean” puolen!

poliisi saa -50% ja boonukset, tai ainakin poonuspannun ilmatteeks. Ja jälkkärit ilman muuta.

Aivan hölmö ja epätodellinen fiktio. Poliisin pitää saada ilmatteks!

poliisi on hyvä asiakas, mutta huono puoliso. ei ole harvinaista, että poliisi hakkaa vaimoaan. eräs tuttavani on seurustellut kahden poliisin kanssa ja molemmilta tuli turpaan.sekään ei ole salaisuus, että poliisit ovat koulukiusattuja niinkuin vartijat ja skapparit, mutta heissä osuus ei ole aivan näin suuri

Oma kommentti