Suomalaisilotyttö: Eikö pullukka nainen kelpaa muuhun kuin seksikumppaniksi?

Monta vuotta räväkkää blogiaan pitänyt nimimerkki Ilotyttö pistää kirjoituksensa telakalle muuttaessaan Meksikoon. Sitä ennen hän bloggaa mielenkiintoisesta aiheesta eli siitä kelpaako pullukka nainen parisuhteeseen, eikä vain seksiobjektiksi.

-Luin tuossa erään jutun, jossa ylipainoinen nainen kertoili, ettei hän kelpaa suhteeseen, ja miehet vonkaavat häneltä vain sitä. Eli piudee. Nyt tietenkin on ollut koronan aikana yökerhot kiinni, mutta hän valitti, että narikassa hänkin kelpaa mukaan, kun ei enää muita ole saatavilla.

-Minusta tuntuu että tämä nainen hieman liioittelee. Jos hän itse haluaisi löytää oikean kumppanin, hän ei lähtisi helppona nakkina vietäväksi mihinkään ”valomerkkihoidoksi”. Olen jopa sitä mieltä että miehet tykkäävät vähän tukevimmista tytöistä, niistä joista on mistä puristaa. Mutta he eivät varmasti helppoja nakkeja arvosta. Ottakaa kantaa, kertokaa mielipiteenne, nainen kirjoittaa. Hän on myös tehnyt plus-koon julkkisnaisista listan – ketkä ovat seksikkäimmät isot tytöt, lue TÄSTÄ.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: ilotyttö, seksi, pullukka, julkkis, plus-koko, xl-koko

Kommentit

Oma kommentti