Suomalaisilotyttö: ”Seksinukkeen voi jopa rakastua – mutta tällaisia nukkeja en voi hyväksyä”

Huumoribloggari Ilotyttö kirjoittaa seksinukeista ja niiden vallankumouksesta.

-Seksinukeista puhutaan että ne tulevat, mutta en mä mihinkään bordelliin usko. Ihmiset ostavat niitä kotiinsa. Ovathan he ostaneet kautta aikain pumpattavia barbaroita. Tällä hetkellä seksinukkeja pitää tilata ulkomailta, mutta niitä saakin sitten täydellisinä aasta ööhön. Hyvä seksinukke maksaa varmaan tonnin. Saat valita hiukset, silmänvärit, kaiken. Tiedättekös, mä jopa arvelen, että 2030 meillä on sellainen tilanne, että miehillä on näitä seksinukkeja enemmältikin. He korvaavat monelle naiskumppanin ja seksinukkeen jopa rakastutaan. Normaalia tämä ei varmaan vielä pariinkymmeneen vuoteenkaan ole, mutta nuket tulevat, uskokaa pois, Ilotyttö avautuu.

-Sitten on tietysti ne lapsen näköiset nuket. Valitettavasti en pysty hyväksymään niitä millään. Niiden valmistajiakin pitäisi itse asiassa rangaista, sillä tämä liippaa jo niin syvältä! hän jatkaa.

Ilotyttö-bloggari antaa myös ohjeita varsin kiusalliseen vaivaan. Jos sinulta tulee liian äkkiä sängyssä, niin kokeilepa näitä kikkoja, lue blogista.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: ilotyttö, prostituutio

Kommentit

Oma kommentti