Suomalaisjulkkiksen lomamatkasta tuli katastrofi!

Niko SaarinenMaikkarin peliohjelmajuontaja Niko Saarinen on tehnyt elämänsä ensimmäisen Tanskan-matkan. Siitä tulikin melkoisen ikimuistoinen. Hemmo kertoo blogissaan saaneensa juuri valmiiksi reklamaation hotelliin.

-Meidän huoneessa oli sen verran kylmä, että nukuimme yöllä talvitakit päällä. Siitä voi päätellä jotain. Onneksi tuo alkoholi hieman lämmitti ja syötiin sellaiset mätöt tuolla kiinalaisessa illalla, että mua oksetti, joten mä unohdin kylmyyden aina hetkellisesti. Lämmiteltiin toisinaan hiustenkuivaajan alla, ja otin muutaman tulikuuman kylvyn, joiden aikana kävin hetkellisesti etelässä. Jebou! Että tälläistä se glamour on parhaimmillaan, Nipsu ironisoi.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Niko Saarinen

Kommentit

mun mielestä on täysin PERSEESTÄ että nämä juorulehtisivut ovat näin SÄÄLITTÄVIÄ että kopioivat tekstejä toisen blogista, ja väittävät haastatteluksi. C’moon, jos olette noin ’tiedonhakuisia’, eikö teillä ole munaa mennä itse keskustelemaan Nikon kanssa? Tässä alkaa jo itseäkin säälittää.

mun mielestä on täysin PERSEESTÄ että nämä juorulehtisivut ovat näin SÄÄLITTÄVIÄ että kopioivat tekstejä toisen blogista, ja väittävät haastatteluksi. C’moon, jos olette noin ’tiedonhakuisia’, eikö teillä ole munaa mennä itse keskustelemaan Nikon kanssa? Tässä alkaa jo itseäkin säälittää.

Milloin niko riisuu kaiken ja istahtaa prätkän kyytiin?Olisi kova pala näille heteroille täällä jotka nikoa dissaa:-D

Pelleohjelmajuontaja on vain yritetty savustaa Tanskasta pihalle, en yhtään ihmettele!

niko älä välitä joittenkin tyhmistä kommenteista,oot aivan huipputyyppi,ja televisiossA OOT AIVAN MAHTAVA.

Nikohan on aivan mahottoman hyvä aihio ! Vähä vaan lissää lihhaa luitten päälle..

oisitte heitelly toisianne niillä viinilaseilla..senhän sinä ainakin osaat,kuten näimme bb:ssä.

Moikka vaan Suomeen täältä nk. Kampiasta, ei palele!

No ei Niko itse ole tätä uutista kirjoittanu, eli ei se ole nikon vika että täällä siitä uutisoidaan. Omassa blogissaan jokanen saa ”marista” juuri siitä mistä itse haluaa. Huoh naurettavaa tämmöinen haukkuminen ja kitiseminen tälääisestä asiasta, miettikkää välillä ennen kuin kommentoitte.

kannattasko marista sielä hotellin respassa, eikä vasta reissun jälkeen netissä…

Naurettavia ja lapsellisia kommentteja.
Miten ihmiset voi olla vielä 2000-luvullakin noin ahdasmielisiä, eikä osaa arvostaa toisia ihmisiä ollenkaan, vaikka he poikkeaisivatkin siitä millainen itse on.
Ihmiset, herätkää tähän päivään. Ihmiset on erilaisia ja kaikki niistä pitäisi hyväksyä, oli ne sitten millaisia tahansa.:)
Niko on taatusti ihana ihminen, ainakin bloginsa perusteella, kun olen sitä jo jonkin aikaa lukenut, teistä en voisi sanoa samaa, kommenttinne ovat todella ala-arvoisia.
http://i0.kym-cdn.com/photos/images/original/000/126/314/3cd8a33a.png?1306264975

Kuinka säälittäviä ihmisistä on tullu?! Ootteko te oikeesti noin kateellisia Nikolle? En keksi mitää muutakaa syytä miks kommentoisitte muuten täällä tai Nikon blogissa tai facebook sivulla. Jos kerta vihaatte sitä ni miks hitossa sit luette juttuja siitä? Luulis et teil ois muutaki elämää… Niin säälittävää haukkua jotain netissä ja vieläpä anonyymina. Kasvakaa jo!

No jo on ihmisillä hauskaa! Antaa Nikon ihan rauhassa kirjottaa blogia, ei sitä ole kenenkään pakko lukea! Te inisiät painukaa niin pitkälle kuin pippuri kasvaa. Teillä ei ilmeisesti ole oikeastikkaan muuta elämää kuin arvgostella muita! Kaikki jotka esiintyvät ovat btw julkisuuden henkilöitä. Go Niko Go! Ne jotka tosissaan haukkuvat niinkin hienoa ihmistä ja persoonaa kuin Niko niin voisivat vilkaista vaikka peiliin ja miettiä hetken. Te ette ole sen parempia kuin Niko, mun mielestä ootte huonompia, itsesäälissä rypeviä idiootteja joilla ei ole elämää. Siinä vaiheessa kun olette itse eläneet täydellisen elämän voi arvostella, mutta sellaista ei taida tapahtua että jolla kulla olisi täydellinen elämä!!!!

huomaa taas kuinka hieno maa suomi on kun ei edes blokia saa kirjoittaa rauhassa ilman että pääsee uutisiin kerrottuaan että hotelli on huono..LOL! Epäilen myöskin että suomessa on muutama muukin homo nikon lisäksi jotenka lähtekääpä etsimään uusia niin voisitte siitä kirjoitella tänne.:))

Ei sitten ole minkäänlaista sensurointi rajaa tännekkään näköjään.. suurinosa kommenteista asiatonta. Eikä tätä uutista tarvitse todellakaan katsoa jos ei pidä sitä kiinnostavana. Että hymyn tyypit vois vähä ryhdistäytyä ja kattoa mitä sontaa tänne päästää kommenteiksi.

Voi jumankekka että suurin osa teistä kommentoijista on lapsellisia. En jaksa edes hävetä teidän puolesta.

Kirjoittaja: (vierailija) 7.2.2012 klo: 12:34:
Minkä ihmeen takia luet sen facebookkia, tai sen blogia, jos sua ei vaan suoraansanoen kiinnosta tietää mitään? Täällä sä hetero vaan viniset ja vikiset..get a life.

Kirjoittaja: (vierailija) 7.2.2012 klo: 12:34:
Minkä ihmeen takia luet sen facebookkia, tai sen blogia, jos sua ei vaan suoraansanoen kiinnosta tietää mitään? Täällä sä hetero vaan viniset ja vikiset..get a life.

Nipsulle sitten sattuu ja tapahtuu kaikkea hassua. Ihana blogi hei muuten.

Kummasti vaan näkyy näitä haukkujia ym. valittajia kiinnostavan Nikon asiat,kun pitää niitä olla kommentoimassa…Hmmm…

Muutama vuosi ja tääkin ”ikiteini” vaipuu unholaan. Peppupanoihin…

Tällaista se on, kun joutuu majoittumaan hinnat alkaen -hostelliin. Jos olisi rahaa, niin voisi mennä kunnon hotelliin.

Julkkis? No ehkä täällä Hymyn sivuilla jonkinmoinen pikkujulkkis. Se ei ole kovin paljoa se.

Heh heh. Äitin pikku mussukka lähtenyt hiekkalaatikkoo pidemmälle ja tullut vilu… Voi voi kun ei äiti oo nyt tällä kertaa vieny poikaansa hoploppiin pirtelölle, tuskin tää pullamössö sukupolvi osaa edes perunoita kuoria kun on aina syöty macissä. Satavarmaan äänesti muuten Pekkaa.

Halvalla ei saa hyvää ikinä. Legolandiin olivat kuulemma matkalla.

voi,munki oli heti pakko panna talvitakki päälle, vaikka ei oo kylmä, hyr, hyr, kun palelee.

Hahahahah….huomaa ettei paljon olla Tallinnan laivareittiä kauemmas matkustettu 🙂 Että talvitakit päällä piti olla kun hotellissa niin kylmä ja nyt vallan reklamaatio valmiina ja vaatimukset varmaan isot koska kyseessä todellakin yhteiskunnallisestikkin merkittävä julkkisuuden henkilö 🙂 Pieni vinkki:Seuraavalla kerralla ota heti yhteyttä palveluntarjoajaan jos kaikki ei ole niin kuin pitäisi äläkä kitise toppatakki päällä jälkikäteen reklamaatioita tehden 🙂

Mistä tää on julkkis,BB:stä vai? On kyllä aika ikävää sillon aina syksyl,talvel kun ei lööpeis ole muuta kuin jostain ala-arvosesta BB:een tapahtumista.

Oliskohan pojat vaan hieman kateellisia Nikon saamasta palstatilasta 😉

Oma kommentti