Suomalaisjulkkis kosi – vastaus oli: ”V**ut!”

Niko SaarinenMaikkarin peliohjelmista tuttu juontaja Niko Saarinen kertoo kosineensa avokumppaniaan karkauspäivän kunniaksi.

-Sanoin että mennään illalla kihloihin, ja vastaus oli että ”v**ut”, Niko äimistelee Hymylle.

Miekkonen lupasi kosaista poikaystäväänsä, jos tuhat ihmistä tykkäisi hänen Facebook-profiilistaan. Lukema ylittyi nopeasti.

-No, ei mennyt tykkäämiset hukkaan, meinaan nimittäin illalla kosia yhtä (toista) ihanaa, Niko toteaa, mutta ei vielä paljasta, kuka on kyseessä. Ilmeisesti kyse on kuitenkin jonkintasoisesta huumoritempauksesta.

Niko ja hänen sydämenvalittunsa ovat pientä taukoa lukuunottamatta asuneet kolmisen vuotta yhdessä.

Kuvassa Niko häätamineissa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Niko Saarinen

Kommentit

Jotenkin vituttaa kun katsoo tota hinttaria pukeutuneena noihin häätamineihin…se on silkkaa häväistystä. Niko vaikka oot hintti ja käyttäydyt kuin neiti…et silti kuulu tuohon asuun..katsotaan,että älyätkö miksi et kuulu?

Pelkkä ihmisen kuori. Pää täyttyy pierusta kun pumpataan.

Kattokaa nyt tota ”miestä” häätamineissa, voidaanko olla ylpeitä ?

Nippe on TV-juontaja arvostetulla MTV3-kanavalla ja juontaa paljon katsottua, viihdyttävää televisio-ohjelmaa! Lopettakaa Nippen haukkuminen HETI! Itse ette koskaan pääsisi samaan arvostettuun ja haluttuun asemaan! TV-työ on glamourista ja hieno työntekoa!

Ennen jutun lukemista katsoin että kuvassa on Kristiina Komulainen 😀

Vielä 70-luvulla tällaiseen käyttäytymiseen oli lääkkee. Nyt niitä ei enää hoideta mitenkään. Voi taivas sentään, mitä kaikkea sieltä tulee.

miten oikeesti joku ”maikkarin peliohjelmista tuttu” voi olla julkkis…

Oma kommentti