Suomalaisjulkkis kyllästyi arvostelijoihinsa: Olette kaappihomoja, rumia, työttömiä maalaisia!

Niko SaarinenTv-juontajana, BB-kasvona ja Hymyn Big Brother -aiheisena bloggaajanakin tunnettu Niko Saarinen on saanut vuosien mennen paljon arvosteluryöppyä kasvoilleen. Nyt se on loppu. Ainakin anonyymien herjaajien riveistä.

Niko nimittäin päätti antaa bloginsa kommentointimahdollisuuden vain rekisteröidyille käyttäjille. Hän oli pitkään sitä mieltä, että kun on julkkis, pitää antaa ihmisten huudella puskista ja kestää julkisuuden vuoksi.

Sitten hän teki huomion. Kukaan ei koskaan sortunut alatyylisyyksiin rekisteröitynä käyttäjänä ja omilla kasvoillaan, vaan kaikki raukat ruikuttajat olivat anonyymejä.

Niko päätti poistaa puskista huutelijat, mutta teki sen vielä loppunujerrustaktiikkaa käyttäen. Hän nimittäin kertoo analysoineensa keitä hänen arvostelijansa ovat.

Ja tässä se tulee. He ovat 30-40-vuotiaita miehiä, jotka eivät ole itsensä kanssa sinuja – siis kaapissa. Kokeneet pienenä kiusaamista, mahdollisesti jopa väkivaltaa ja hyväksikäyttöä. Ovat maakunnista. Ovat katkeria yhteiskunnalle siitä, etteivät ole osa sitä, vaan suljettuja sen ulkopuolelle.

-Lisäksi olette pääsääntöisesti rumia, ei juurikaan ihmissuhteita, työttömiä, Niko paukuttaa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Niko Saarinen

Kommentit

Olen parimetrinen bodari ja homo. Olen maalta, rikas ja komea.
Toisin kuin tämä vinkuva hiirenniljake, joka ilman omia ansioitaan levittelee mielipiteitään mediassa. Taitaa nykyisinkin asustella jonkun lihavan rasvaisen äijän leikkikaluna.

Oma kommentti