Suomalaisjulkkis lohduttomana: ”Pystyn kävelemään vain kilometrin!”

Saija VarjusMS-tautia sairastavalle entiselle tangokuningattarelle Saija Varjukselle joitakin kuukausia sitten tehty laskimoiden pallolaajennusleikkaus Puolassa ei valitettavasti johtanut pitkäaikaisiin tuloksiin. MS-tauti etenee edelleen.

-En enää pysty kävelemään kuin kilometrin verran. Sitten jaloista lähtevät voimat, sanoo Saija Hymy-lehdelle antamassaan haastattelussa. Koskettava juttu on syyskuun numerossa.

Saija aikoo kuitenkin taistella loppuun saakka kuntoilun ja terveellisen elämäntapojen avulla.

-Sydämeni on vahvaa tekoa. Eniten pelkään sitä, että elän vanhaksi ja sairaus etenee. En halua jäädä taakaksi läheisilleni.

Laulaja myöntää väärien luulojen loukanneen häntä syvästi. Saijaa on MS-taudin tasapainohäiriöiden vuoksi luultu keikoilla humalaiseksi.

-On nöyryyttävää kulkea alkometri matkassa keikoilla, jotta voisi todistaa olevansa selvin päin.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Saija Varjus, MS-tauti

Kommentit

Tämä nyt on vain ns. mediapelia Saijan taholta; julkisuuden hakemista ja että keikkamyynti lisääntyisi edes säälistä.

Jos/kun hänellä on koulutus ja pätevyys luokanopettajaksi, niin miksi ei tee sitten niitä töitä itsensä ja perheensä elättääkseen?

Aivan turhaa julkisuushakuisuutta Saijalta tämäkin juttu. – Meneekös keikkafirmalla nyt huonosti?

Olli Posti parantaa ainakin omien sanojensa mukaan MS taudin.

ei se valittamalla parane!! älä sure!!
mut Saija älä loukkaannu kun promilleja tsekataan!! se on ihan oikein! kerta myös ms..tautia sairastavat käyttää viinaa!!!aina kannattaa nikin asiat varmistaa.. tauti on ankara, mut toiset tulee aika kivasti nykyään sen kanssa toimeen ja on meitä muitakin jotka sairastavat vakavia sairauksia!!!

Hei! Ota ihmeessä pistohoito käyttöön ystäväni parantui täysin on sinua 15v vanhempi sillä aineella en muista nimeä mutta kyllä lääkärit tietää.onnea

Voi kyynel! Jotkut ihmiset eivät pysty kävelemään metriäkään. Olisi onnellinen siitä kuinka hyvässä kunnossa kuitenkin vaikeasta taudista huolimatta on, sen sijaan että jatkuvasti ruikuttaa ja kerjää sääliä lehtien palstoilla.

Ensinäkin superfood on täyttä roskaa pystyt samaan ilman tuota se kaikki on korvien välissä ja toisekseen tsemppiä vaan älä vielä ittees hautaa. Tunnen ”terveitä” jotka ei pysty kävellä edes tuota kilometriä.

Lääkekannabista vaan respalle. Vaikka siitä joutuu taistelemaan, se on varmasti sen arvoista.

Oma kommentti