Suomalaisjulkkis perusti uuden missikisan – nyt pääsee mukaan rotunainenkin!

Hymyn sivuiltakin tuttu Johanna Tukiaisen ex-manageri Tuija Järvinen on perustanut Miss Savotar -kisan. Kisa huipentuu elokuun lopulla kylpylähotelli Rauhalahdessa Kuopiossa käytävään finaaliin.

Nyt kisaan haetaan osallistujia. Miss Savotar poikkeaa muista missikisoista lähinnä laajemman ikähaitarinsa vuoksi. Tähtisäde-ohjelmapalvelujen tuottamassa kilvassa jopa 28-vuotiaat pääsevät mukaan. Pituusrajakin on Miss Suomi -kisaa joustavampi, 166 senttiä. Kauneusleikkauksia ei sallita, mutta huultentäyttö kyllä.

Hakemukset voi lähettää Kuopion kaupunkilehden osoitteella kuopio.toimitus@kaupunkilehti.fi

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tuija Järvinen, Miss Savotar, Johanna Tukiainen

Kommentit

Tuija pyöritti Tähtisädettä ilman verottajalle rekistöröitymistä jo ainakin v. 2011 https://hymy.fi/tasta-puhutaan/strippari-geronima-kohumanagerin-talliin . Kovan metelin vuoksi joka nousi täällä Hymyssä joku Tuijan kaveri varmaan rekistöröi sen oman firmansa apunimeksi vasta tammikuussa 2012.miksi Tuija ei rekistöröinyt sitä itselleen? Ei ole tarkoitus herjata Tuijaa mutta ei ole oikein puhtaat paperit tällä mammalla sen kuvan tästä touhusta saa pakosta.

Mitäs se Tuija Tähtisäteeseen kuuluu? Ei ole hänen yrityksensä ja yrityksellä ei ole vatuuhenkilöissä Tuijaa.Tähtisäde on Forstrade Oy Ab aputoiminimi joka ei ole työnantajarekisterissä joten Tuija ei voi olla työntekijäkään..Taloustietojen mukaan yrityksen liikevaihto oli viimeksi tasan 2000 euroa…joten aika huonolla pohjalla toiminta.Asian voi tarkistaa ytj.stä, kaupparekisteristä. Voi Tuija, kerro nyt missä mennään?

Oma kommentti