Antti Kurhinen on BB:stä, venäläisestä Talo 2 -ohjelmasta ja myös Temptation Island Suomesta tuttu.

Suomalaisjulkkis vie seksiahdistelun käräjille: Ahdistelijana ulkomaalainen miljonääri!

Nukkebordellista tutuksi tullut Antti Kurhinen on avautunut blogissaan seksiahdistelusta, jonka uhriksi hän joutui Yhdysvaltain-matkallaan taannoin.

Hän oli vuokrannut yösijan ”sohvasurffaus”-palvelun kautta. Antin majoitti Miamissa rikas miljonääri, joka kuitenkin alkoi tehdä liian intiimiä tuttavuutta. Antti jätti kuitenkin asian sikseen.

Miehen vuokraajaprofiiliin Antti kuitenkin jätti kärkevää palautetta. Viime päivinä häneen on ottanut yhteyttä muuan toinenkin vuokraaja, joka kertoi kokeneensa samanlaista ahdistelua.

Nyt miehet miettivät pitäisikö asia viedä viranomaisille. Myös vuokraaja on miespuolinen. Ja kaiken lisäksi vaikutusvaltainen.

-Noh, mua ei koskaan ole semmoiset pelottanut ja jos tarvii mennä oikeuteen niin minä menen, koska ei törkeää seksuaalista ahdistelua voi hyväksyä missään nimessä.

BLOGIIN TÄSTÄ

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Antti Kurhinen, ahdistelu

Kommentit

Vai että tyhjätaskut vie jenkeissä käräjille miljonääri vuokraisännän.
Kattokaa jottei hanskat pala ja korvaukset miljonäärille ylitä turhien poikien maksukykyä…

Ylläolevaan kommenttiin komentoisin. Ei nukkela ole hra kurhisen yritys.
Eikös tämä hra K toimi siellä ns siistijän hommissa.
Omistaja on joku venäläinen.

No voi että..tämäkin turha x tekee mitä vaan saadakseen lehtiin kuvansa. Hyvääkin sanottavaa löytyy, alkoi kuitenkin yrittäjäksi. Alkumainonnan jälkeen firma tulee kaatumaan omaan mahdottomuuteensa, 10 asiakasta ei riitä kattamaan vuokria ja velat on seuraava, mistä saamme lukea nyyhkytarinan. Sitten onkin pojulla paperitöitä, että pääsee takas kelan kirjoille.

Oma kommentti