Suomalaisjulkkisten pikaero – naamakirja paljasti!

Tammikuun puolen välin tienoilla ohjaajana ja näyttelijänä ansioitunut Jussi Parviainen kertoi Facebookissa olevansa parisuhteessa. Rakkaaksi osoittautui takavuosien kohusilikonipommi Johanna Kare, joka on missi Oona Kareen äiti.

-Olemme tapailleet Jussin kanssa jonkin aikaa. On ollut kiva tutustua uuteen ihmiseen, Kare kertoi suhteen skuupanneelle Iltalehdelle.

-Elämää ja erotiikkaa, eli hyvin sujuu, hyväntuulinen Parviainen jatkoi.

Nyt Jussin Facebook-sivuille on ilmestynyt karumpi päivitys: sinkku. Suhde näyttää siis lopahtaneen yhtä nopeasti kuin alkoikin, noin kuukaudessa.

Muutama viikko sitten Parviainen esiintyi yllättäen seurustelukumppaninsa tyttären kanssa Maria-ohjelmassa. Vieraiden kummalliset kemiat herättivät myös Marian ihmettelemään, kenen kanssa Parviainen oikein seurustelee, äidin vai tyttären.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Jussi Parviainen, Johanna Kare

Kommentit

No onko se mikään ihmekään, että suhde lopahtaa, kun mies tekee valtakunnallisessa tv-lähetyksessä kaikille melkoisen selväksi, että himoitsee seurustelukumppaninsa lasta? 😀 Saattaisin minäkin antaa kenkää aika äkkiä.

Parviainen on pirunriivaama kaappinarkki joka syö vaikka kissanpaskaa kunhan pääsee vain esille Hänen paikkansa tulisi olla UMPIHULLUJENHUONEELLA LEPOSITEISSÄ

Juska Paarmä! Se sinä olet Varviainen. Kuinka paljon on ulosotossa?

Se ero Tuksulla ja Parviaisella on että Johanna on Julkkis ja Jussi on vaan joku pikkutekijä.

Ihan tasan Perkeleen TURHIA. Johanna Tukiaisen hengenheimolaisia.
JP juoksee vain ryntäiden perässä.

Keitä ovat Oona ja Johanna Kare?
En oo ikinä kuullukkaan. Ja jotenkin tuntuu, ettei ole väliks edes kuuklettaa. Turhia julkkiksia?

Et ole kuullut Jussi Parviaisesta?? ÖH??? Nooh, eihän sinun toki tarvitsisi sivistymätötmyyttäsi julistaa, mutta kun tulit sanoneeksi, niin sääli vain.

Hienoa että hymy uutisoi semmoisista ihmisistä joista kukaan ei ole ikinä kuulutkaan

Oma kommentti