Suomalaisjulkun kuvat poistettiin naamakirjasta liian rohkeina: ”Olette vain kateellisia!”

Henna KalinainenHenna Kalinainen on nyt tosi tosi vihainen! Hän kokee joutuneensa Facebookissa ilkivallan kohteeksi.

-Jouduin poistamaan uuden kuvani ihmisten ilmiantojen takia, sain varoituksen pornograafisesta materiaalista. Joo, kyllä mä ymmärrän, jos ei ole muuta tekemistä kuin kiukutella toisten profiilikuvista, Henna vaahtoaa.

Hieman myöhemmin Hennan ystävät saivat lukea seuraavaa:

-Joo ja nyt sitten tosiaan kiusanteko vain jatkuu, lisää kuvia poistettiin. Nyt voin sanoa, että on kateellisia asialla. Lisää kuvia ilmiannettiin, kun kirjoitin joutuvani poistamaan edellisen. Jatkakaa vain kiusantekoa kateelliset!

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Henna Kalinainen, Facebook

Kommentit

jos joku ei hyväksy niin aina yritetään vetoa siihen että ollaan kateellisii,että oma sielu rauhoittuu!olis kaalinainen iloinen kun tulee edes jonkinnäköistä palautetta,se saattais olla rakentavaakin,jos silläsilmällä katselee.sä olet roolimalli nuorille, yritä olla hyvä sellainen!

Mistä kukaan olisi kateellinen tälle naiselle? BB-tyrkkyjulkisuudesta, ulosottoveloista, rumista silikoneista…? Ihan totta. Kateellisuuskortti on vähän loppuun kulutettu.

Hymyn ei kannattaisi alentua Seiskan tavoin ”uutisoimaan” öö-tason wannabe-”julkkiksista” kuten tämä BB:sta nopeasti ulos äänestetty, tylsä ja vähemmän kaunis tapaus. Hänet ja Tukiainen voisi jo unohtaa. Ihmisiä joilla ei ole lahjakkuutta, kiinnostavia tekoja tai ulkonäköä. Silikonit ja alastonkuvat eivät kauas kanna. Eikä salarakastoiminta.

eipä nää älykääpiöt ossa etes puhuu, saitikka ola kuvissa niinku ihmiset ,, tähän mennessä ei ykskää malli ole osannu puhua ,muuta kun sönköttää ,, ja ässsäää suhuttaa

Köpsä pusukala. Etkö arvosta itseäsi kun suostut tälläisiin kuviin ? joka karvainen lihava kaljamaha kuolaa sua mutta tavoittelemisen arvoiset miehet pitää halpana ja helppona. Mistä sulle saatasiin aivot ?

Käytän mäkin Sikaflexiä kun tiivistän ikkunoita. Silikoni on hyvää ainetta, uppoo joka koloon.

mä olen viiskymppinen, luomu ja ihan tavallisen näköinen nainen, eikä mulla ole mitään syytä kadehtia tunlaista kosmeettisin ainein kokoonpantua TYHMÄÄ silikonitissiä joka ei edes ole kaunis. mulla löytyy jotain korvien välistä.

Minkä helvetin takia kukaan olisi sinulle kateellinen??? Tai Tuksulle???

JOO,OLLAAN NIIN SAATANAN KATEELLISIA!!! Tosiasiassa tappaisin itseni jos olisin noin tyhmä ja ruma.

Samaa mieltä ylläolevan kanssa: tuo on outo otus. Jotenkin vastenmielinen.

Vaikka Hanna on erittäin kuuluisa, tulee hänellekin joskus kovia haasteita.

Miä kaunista tässä silkoonit töröllään ( = huulet ja tissit) on? Tai ylipäätään mikä on tämän kuvan tarkoitus/luonne? ”Meitsi tässä silikooni tyrkyllä” – vai???

Onko nämä ns. julkisuuden henkilöt lainkaan perehtyneet Facebookin sääntöihin? Puritaaninen amerikkalainen säännöstö ei salli ”tissikuvia”. Yksinkertaisesti.

Julkisuuden henkilöt kohtaavat joskus vastoinkäymisiä. Ei julkisuus ole pelkkää satumaista onnellisuutta joka hetki.

Oma kommentti