Suomalaisjuontaja: ”Herään joka aamu p*skan hajuun!”

Niko SaarinenMaikkarin peliohjelmajuontaja Niko Saarinen vetäisee kuin apteekin hyllyltä useammankin arkipäivän mielen musertajan, kun häneltä sellaista kysäisee.

-Jokainen päivä postilaatikosta tipahtaa laskuja, niitä ei pakoon pääse. Aika paljon minua ärsyttää sekin, etten ole löytänyt mistään puhelimesta tarpeeksi hyvää herätysääntä, jonka voisi asettaa myös herätyskellon ääneksi.

Lopuksi seuraa arkipäivän ketutus numero yksi:

-Herään poikkeuksetta paskan hajuun, kun koirani ovat yön aikana tehneet tarpeensa lattialle! Niko paljastaa.

Miehen turinointi liittyy joulukuun Hymyssä julkaistuun julkkisten Suuttumisleikkiin. Lehdissä nähdään usein muuttumisleikkejä, mutta nyt Hymyssä suututaan. Useat julkkikset kertovat asioista, jotka polttavat heidän sulakkeensa.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Niko Saarinen

Kommentit

EIKÖ SE OLE AIVAN SAMA MIKÄ ÄÄNI SUT HERÄTTÄÄ KUN HERÄTTÄVÄ ON KUITENKI, AINA YHTÄ ÄRSYTTÄVÄÄ KUITENKIN.

laskuihin, mutta voihan tuota ensimmäistäkin asiaa lakuiksi kutsua! 🙂

Joo, eipä ole minun koirallani kakka-ongelmaa kun pennusta asti ”ankarasti” juoksutin koiraani tai oikeastaan itseäni kerrostalon ylimmästä kerroksesta ulos koiraa jos hätä oli. JA SE ON TUOTTANUT TULOSTA KOKO KOIRAN LOPPUELÄMÄKSI. Vain todella harva koira ei opi sisäsiistiksi, se on ihmisestä kiinni. Mitä noihin lakuihin tulee,, mistähän niitä laskuja pukkaa?? Pitäiikö vähentää törsäilyä?.

Kyllä se vaan niin on, että homon luona vain haisee paskalle useammin kuin heterosuhteessa eläjille. Olen itsekin homo ja välillä on lakanoissa enemmän ruskeeta, kuin vessassa.

Ulkoiluta koirasi useita kertoja päivässä, on muuten eläinrääkkäystä. sulla on omat ystäväsi ym. koirilla vain sinut

Minä en ole herännyt kertaakaan 6 vuoden aikana koirani pentuajan jälkeen paskan hajuun. Tuskin moni muukaan koiranomistaja, joka säännöllisesti koiransa lenkittää.

”Aika paljon minua ärsyttää sekin, etten ole löytänyt mistään puhelimesta tarpeeksi hyvää herätysääntä, jonka voisi asettaa myös herätyskellon ääneksi.”

wut?

saatanan idiootti käytä niitä koirias ulkona tai anna parempaa kotiin !!!!!!!

Kummallista, ettei ole koirat sisäsiistiä. Kyllä ne pienen odottamisen kestää, mutta jos niitä ei ulkoiluta, niin paha paha.

Vittu mikä uutinen! loistavaa hymy,menette alaspäin kokoajan

Niinhän se Tarmo Mannikin kerran kynnenalusiaan katsoessaan tokaisi: Onhan paskaset, ja liekö edes omaa!

Niko ei vissiin oo tajunnu, että koiraa pitää ulkoiluttaa… joka päivä kolme kertaa ainakin!!! Mutta kun tää on tätä, koira pitää saada mutta vastuuta siitä ei haluta ottaa kun bilettäminen ja muu on paljoin kivempaa. Mistä näitä idiootteja sikiää?? Koira pois näiltä tällaisilta HETI

Mitähän Nikon vuokran antaja tykkää tästä uutisesta ?

Oma kommentti