Suomalaislaulaja menetti homehelvetissä miljoonan

Tamperelainen Johanna Kuvaja menetti aikoinaan homeen vuoksi terveytensä, rahansa ja avioliittonsa. Nyt hän toteuttaa unelmaansa laulajana tähdäten maailman hittilistoille. Nainen kertoo elämästään Kai Merilän jutussa painetussa Hymyssä.

Minimaalinen ja hyvin paljastava vaatetus sekä uhkeat muodot veivät aikoinaan Sabrinan ja Samantha Foxin Euroopan hittilistojen kärkipaikoille ja toivat heille myös kasapäin mainetta ja mammonaa.

Nyt Tampereen Johanna aikoo iskeä musiikkimarkkinoille samoin sävelin. Ensimmäinen sinkkujulkaisu ja video Shower on jo kiirinyt kymmenien eurooppalaisten radioiden ja nettisivustojen soittolistoille, sekä jokuselle suomalaisellekin.

Vaikka Johanna sädehtii nyt onnea ja positiivisuutta, jokunen vuosi sitten hänen koko elämänsä oli suorastaan romuna terveyttä, avioliittoa ja pankkitiliä myöten.

Kolme vuotta sitten Johanna alkoi kärsiä oudoista oireista: hänen äänensä alkoi kadota, toinen käsi tärisi rajusti, tuli ihottumia, korvatulehduksia ja muisti ei pelannut. Hänellä oli myös useita poskiontelontulehduksia. Johanna jäi luokan– ja musiikinopettajan työstään sairauslomalle.

Koti oli kokonaan homeessa!

-Sitten saimme kuulla, että mikään vakuutuksemme ei korvaisi homekatastrofia. Mietin, että ei voi olla totta! Siihen taloon oli palanut reilut miljoona euroa.

Lue Johannan tilitys lehdestä ja katso ja kuuntele eroottinen biisi ”Shower” alta. Eikö kuulostakin vähän Samantha Foxilta?

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: hometalo, Johanna Kuvaja

Kommentit

Oma kommentti