Suomalaislaulajalla alkometri mukana: Todistan etten ole kännissä!

Saija VarjusLaulaja Saija Varjus kertoo Hymyn syyskuun numerossa elämästään MS-taudin kanssa. Keikoilla häntä luullaan humalaiseksi, joka loukkaa Saijaa erityisen syvästi.

MS-taudin oireisiin kuuluu muun muassa tasapaino-ongelmia. Puheongelmatkin voivat aika ajoin vaivata. Saija ei siis ole humalassa, vaikka ulkopuolinen voisi niin luullakin. Tämän kaiken epäluottamuksen keikka-artisti on saanut kokea kovimman kautta. Saijasta on nöyryyttävää kulkea alkometrin kanssa todistaakseen olevansa selvin päin.

Kännihuhut ovat saaneet ilmaa siipien alle heti kun laulaja on horjahtanut.

-Siksi olen kertonut sairaudestani julkisuudessa. Että alettaisiin ymmärtää näitä oireita, Saija kertoo Hymyn syyskuun numerossa.

MS-tautia sairastavalle entiselle tangokuningattarelle tehtiin joitakin kuukausia laskimoiden pallolaajennusleikkaus Puolassa. Se ei valitettavasti johtanut pitkäaikaisiin tuloksiin. MS-tauti etenee edelleen.

-En enää pysty kävelemään kuin kilometrin verran. Sitten jaloista lähtevät voimat, sanoo Saija.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Saija Varjus, MS-tauti

Kommentit

Nostan Saijalle hattua. Hän jaksaa kaikesta huolimatta loistaa keikoilla ja myös kommunikoi häntä katsomaan tulleiden kanssa. Kaikkea hyvää Saijalle!

”Keikoilla häntä luullaan humalaiseksi, joka loukkaa Saijaa erityisen syvästi.”

Keikoilla häntä luullaan humalaiseksi, mikä loukkaa Saijaa erityisen syvästi.

Missä ero, Hymyn ”toimittajat”?

Syy sille miksi niitä leikkauksia ei tehdä Suomessa on juuri se että mikään tutkimus ei osoita niiden tehoavan pitkän päälle.

Netistä ym tietoa etsiessä tietenkin törmää juttuihin kuinka mahtavasti leikkaus on auttanut, mutta juttujen lähde on usein leikkauksia tekevien manipuloima.

Tästä syystä kannattaa luottaa siihen mitä ihan oman maan erikoslääkäri on asiasta mieltä. Hän kun on tietoinen aiheeseen liittyvistä oikeista tutkimuksista.

Oma kommentti