Kuvituskuva

Suomalaismies kehuu sokerideittailua maasta taivaaseen: Vaimo tulee kalliimmaksi

Netin vanhempainryhmässä sokerideittailusta kiinnostunut nelikymppinen mieshenkilö ylistää uutta ilmiötä maasta taivaaseen ja toteaa ronskisti, että vaimo tulisi paljon kalliimmaksi.

Sokerideittailu eli sugar dating tarkoittaa sitä, että usein vanhempi herrasmies käyttää häntä huomattavasti nuorempaa, yleensä melko edustuskelpoista naista illallisilla ja deiteillä, ostelee hänelle mahdollisesti lahjoja ja ottaa ulkomaille mukaan. Jotkut sugardaddyt kustantavat sugarbabyilleen myös kauneusoperaatioita.

-Ei tule kalliimmaksi kuin vaimo, varsinkin jos ajattelee mitä vaimo vie mukanaan eron tullen: järjen ja puolet omaisuudesta. Tässä voi vaihtaa naista miten tahtoo, eivätkä nämä naiset ole huoria vaan tavallisia suomalaisia neitokaisia, mies avautuu.

Kun häneltä kysellään, että miten niin sokeritytöt poikkeavat maksullisen lemmen tarjoajista mies linkkaa silmää ja toteaa:

-Eivät he kerro hintaansa eikä heille anneta tuohta käteen. Kaikki perustuu kahden ihmisen vapaaehtoisuuteen. Mutta kuten sanottua, emme me yhdessä vain kädestä pidä, mies avautuu Facebookissa ja kerskuu tapailleensa jo kolmea iältään 20-24-vuotiasta naista parissa kuukaudessa.

Sokerdeittailuilmiö jakaa mielipiteitä. Esimerkiksi suomalainen ammatti-ilotyttö toteaa ”tavistyttöjen” vievän jo heiltä työt. Lue lisää ilmiöstä tästä.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: sokerideittailu, sugardaddy, sugarbaby, sugardating

Kommentit

Käytäntö on varmaan ihan toimiva, jos pitää ihmissuhteita pelkästään hyödykkeinä, ja kaikkea ostettavissa ja myytävänä olevana. Ei hirveästi ole henkistä ulottuvuutta tuollaisella suhteella, enempää kuin prostituutiolla tai escorteeraamisella muutenkaan. Varmaan toimii sugardaddyn mielestä loistavasti myös oman tyttären uranvalintana?

Oma kommentti