Suomalaismiljonääri Henry Aflecht esittelee hulppean Espanjan-kotinsa: ”Etsin synnyttäjää”

Kesällä 2016 Henry Aflechtin, 48, mitta tuli täyteen. Juontajana ja televisiotuottajana tunnettu Henry oli ostanut kesää varten uuden 66-jalkaisen luksusveneen, mutta vesille ei ollut mieltä eikä intoa, kun vettä satoi kaatamalla läpi kesän.

– Koko kesä oli katastrofi. Istuin masentuneena veneen kannella Kulosaaren satamassa Helsingissä. Se oli viimeinen niitti, että kärvistely Suomen ilmastossa sai riittää, Henry taustoittaa.

Hymyn toimittaja-valokuvaajakaksikko Juhamatti Nieminen ja Kari Pekonen kävivät tapaamassa Henryä Aurinkorannikolla, jossa hän nykyisin asuu. Jutun voit lukea lehdestä.

Siinä mies kertoo muun muassa haluavansa jatkaa sukuaan:

– Tavoitteeni on löytää nainen, joka on valmis synnyttämään minulle vauvan. Haluan jättää kaiken omaisuuden sellaiselle tyypille, joka on osa minua. Muussa tapauksessa sukuhaara päättyisi minuun, jonka myötä omaisuudestani menisi iso potti valtiolle. Se on pelottava ajatus.

Vauvaprojekti ei edellytä välttämättä romanttista suhdetta.

– Huolehtisin lapsesta taloudellisesti. Samoin tukisin myös äitiä, mikäli näin sovitaan.

Tulevan vauvan äidin kriteerinä on suomalaisuus, jolloin suhdekin olisi paremmin mahdollinen.

– Espanjalaisen tavan mukaan minun pitäisi istua vaimon perheen kanssa monta tuntia viikossa illallisella. Se ei sopisi luonteelleni. Suomalainen nainen, joka on aito, itsestään huolehtiva ja haluaa äidiksi, on tervetullut elämääni, Henkka toivoo.

Naisella pitää olla myös tahtoa.

– Mikään lapatossu ei saa olla, vaan naisen pitää saada minut ruotuun ja rauhoittumaan.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Henry Aflecht

Kommentit

Oma kommentti