Suomalaismiljonääri Henry Aflect etsi lapselleen synnyttäjää – näin kävi

Mittavan omaisuuden työnteolla kerännyt Henry Aflecht nousi viime vuonna rytinällä julkisuuteen. Aflecht kertoi etsivänsä naista, joka haluaisi synnyttää hänelle perillisen. Mies kuitenkin korosti, ettei hän missään nimessä haluaisi lasta vain itselleen vaan vanhemmuus jaettaisiin.

Tällä viikolla Aflecht kuitenkin ilmoitti Instagramissa peruneensa koko homman. Vaikka miehen erikoinen ”tenavaprojekti” nousi otsikoihin vasta viime vuonna, todellisuudessa sopivan naisen etsintä oli alkanut jo paljon aiemmin.

– Neljän vuoden aikana olen säätänyt elämääni kaikissa asioissa tämän asian ehdoilla. Tämä on vaikeuttanut mun ”normaalia” suhdetoimintaa tai tapailua kohtuuttomasti, mutta olen nähnyt sen silti sen arvoiseksi. Kaikellahan on hintansa ja olin päättänyt onnistua.

– Olen tänään heittänyt tämän projektin osalta pyyhkeen kehään. Nämä vuodet ovat olleet henkisesti äärimmäisen kuormittavia ja kello käy. Palaan elämään normaalia elämää ja vihellän tämän projektin seis, Aflecht perustelee.

Äitiehdokkaista ei selkeästikään ole ollut pulaa, sillä miljonääri kertoo kiinnostuneiden määrän ”satakertaistuneen” julkisuuden myötä.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: äiti, Henry Aflecht, lapsi, miljonääri, synnyttäjä

Kommentit

Oma kommentti