Suomalaismissit kautta aikojen: Kännisekoiluja, parisuhdedraamaa ja itsemurha!

Pian valitaan uusi Miss Suomi. Painettu Hymy-lehti teki melkoisen urakan ja selvitti, minne takavuosien Miss Suomet ovat kadonneet.

Samalla kävimme läpi kaikki mahdolliset kohut ja kohuntyngät, joita kaunottaret ovat aiheuttaneet. Kännisekoiluja ja parisuhdedraamaa on riittänyt. Trageriaa, rikosta, suuria onnen tunteita ja ökyelämää ulkomailla on myös mahtunut mukaan.

Ehkä traagisin missihistoriamme tapahtumista on vuoden 1976 missin Ritva Lehdon itsemurha. Hän päätti elämänsä vain yhdeksän päivää häistään. Hänet oli kruunattu edellisvuonna.

Muistatteko vielä Janette Bromanin kännihaastattelun? Entä Henna Meriläisen ja Veikka Gustafssonin suhteen ja myöhemmin avioliiton – romanssi alkoi vielä kun toinen osapuoli oli aviossa.

Moni on kadonnut julkisuudesta, ja siihenkin Hymy antaa vastauksen. Esimerkiksi Ninni Laaksonen on äiti, joka puuhaa verkkokaupassaan. Heli Pirhonen taas on kansainvällisen teollisuuskonsernin palveluksessa.

Kuvassa Shirly Karvinen, joka on lunastanut paikkansa radiossa.

Teksti:Hymyn toimitus, Marja Nyman
Avainsanat: Heli Pirhonen, Henna Meriläinen, Janette Broman, Miss Suomi, Ninni Laaksonen, Ritva Lehto, Shirly Karvinen, Veikka Gustafsson

Kommentit

Oma kommentti