Suomalaisnaisen rintaliiveistä meinasi aiheutua katastrofi

Viihdesivusto Halloota.com kirjoittaa pohjanmaalaisen Antin kauhukokemuksesta, jonka aiheutti vaimon rintaliivit.

Antti oli lähtenyt lenkille ja jättänyt pesukoneen pyörimään. Näin siitä huolimatta, että näin ei tulisi toimia. Kyseisessä pyykkikoneellisessa pyörivät tällä kertaa vaimon rintaliivit.

Kun Antti tuli kotiin, jo ovella kuului outoa ääntä. Kone linkosi pahaäänisesti.

– Siellä pyöri iso oranssi kipinäsuihku luukun ympäri. Se piti kauheaa ääntä. En saanut konetta heti pois päältä ja pelkäsin, että pian se räjähtää. Kun lopulta sain sen sammumaan ja avasin luukun, niin sitten se syy löytyi. Ja aika vaikea sitä oli uskoa, Antti kertoo.

Syynä oli rintaliivit. Ne olisivat pahimmillaan voineet aiheuttaa vaikka tulipalon, Antti arvelee.

Rintaliivit olivat hajonneet ja metalliset tukirakenteet raapivat pesurumpua. Paloasiantuntijan mukaan tulipalon vaara oli todellinen. Katso kuvat ja lue lisää TÄÄLTÄ.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: tulipalo, rintaliivit

Kommentit

Ja kiva kun oli typistetty. Eli ne olikin olleet pesupussissa. Nyt vain mietin, että oliko pesupussiin eksynyt rikkinäiset rintaliivit, joista se tukikaari on tunkenut ulos. Sellaisia ei laiteta pesukoneeseen tai sitten nappaa sen ulos tunkevan tukikaaren pois, pesee liivit ja laittaa sitten sen kaaren paikalleen ja ompelee sen kohdan mistä se kaari on tullut ulos. Tuollainen kaari menee helposti myös pesupussin läpi ja siksi rikkinäisiä rintaliivejä ei laiteta pesukoneeseen.

Sitä varten rintaliivit laitetaan pesupussiin, eikä irtaalleen muun pyykin sekaan. En tiedä onko tarinan henkilöillä sellaista olemassa, mutta jos on niin vaimo ei sitten muistanut sitä mainita.
Ja jos ei ole, niin kaupasta saa, eivät ole kalliita ja maksaa itsensä takas moninkertaisesti, kun ei tuu hajotettua konetta rintaliivien osasilla, siis lähinnä niillä kaarituilla ja kiinityshakasilla.

Oma kommentti