Suomalaisnaiset ryhtyivät ivaamaan pienen peniksen omaavia – tästä kaikki lähti: stoori ja kuvalinkki!

Facebookin salatussa Äitylit-ryhmässä naureskellaan avoimesti mikropeniksestä kärsiville miehille. Asia sai alkunsa siitä, kun Esquire-lehdessä avautunut lähes nelikymppinen mies kertoi, ettei ole ollut yhdynnässä kuin kerran pienen siittimensä vuoksi – syynä on traumaattinen kokemus; nainen pilkkasi häntä.

Mikropenis on aiheuttanut nyt naisryhmässä värikästä keskustelua. Vallalla oleva mielipide näyttää olevan, ettei mikropeniksellä varustetulla miehellä ole mitään asiaa parisuhteeseen.

-Kyl yks mikromuna o tullu vastaa, eipä siin auttanu ku sanoo suoraan, kui en enää haluu tapailla, onha se ny vähä tylyy sen takii sanoo heipat, mut mitä ideaa koko mulkunkantotelineessä on, jos ei oo ku pelkkä tatti ilman vartta, kirjoittaa muuan nainen.

-En koe olevani pinnallinen, mut seksi on sen verran merkittävä asia mulle parisuhteessa, etten pienimunaisen kanssa pystyisi pitkään olemaan. On toki joo lelua ja härveliä vaikka millä mitalla, mut ei se ole sama asia, avautuu toinen.

-Mulle ainakin seksissä tärkeintä on että tunnen sen munan ja haluan nimenomaan sen orkkuni yhdynnässä. Joku vähemmän munakeskeinen nainen vois olla ihan tyytyväinen vaikka pelkkään suuseksiin puolin ja toisin, esittää eräs nainen mielipiteensä.

Joitain puolustaviakin kommentteja mukaan mahtuu, mutta naiset ovat kyllä varsin julmia miehiä kohtaan tässä asiassa:

-Ihme mussutusta jostain kiusaamisesta jne, et seksi on muutakin. Kuinkahan moni teistä pyhimyksistä olis itte valmis olee miehen kaa kenen pili on ku eskarilaisen pikkupojan? Eipä siinä, helppo se on arvostel nii kaua et osuu omal kohdal katkis. Ikävää et joilleki käy noin, et saa lapsen vehkeet, mut miks jonkun täytys tyytyy sellaseen, jos ei halua? Kriteerit ne on miehilläkin aika kovat, kai muijillaki saa olla.

Tämän miehen tarinasta kaikki sai alkunsa – katso myös kuva mikropeniksestä TÄÄLTÄ

 

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: seksi, mikropenis

Kommentit

Oma kommentti