Suomalaisnäyttelijä: ”Haluan varpaistani kaulakorun!”

Kai LehtinenNäyttelijä Kai Lehtinen menetti neljä varvastaan 11 vuotta sitten klapionnettomuudessa. Nyt mies avautui Hymylle aiheesta. Hän olisi halunnut säilyttää ruumiinosansa!

-Ne olivat osa minua! Toiveenani oli, että olisin saanut balsamoitua ne, ja tehdä varpaistani kaulakorun itselleni, Lehtinen kertoo.

Parhaiten Lehtinen tunnetaan roolistaan Raidina.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Kai Lehtinen

Kommentit

Mun kaverilta yhden jutun takia jouduttiin amputoimaan vasen käsi kyynärtaipeesta asti ja se pyysi ihan pokkana et sais sen käden mukaansa Lääkäri kysy tosissan ,et sano nyt ihmeessä minkätakia Kaveri kelas vähän aikaa ja kerto että tosissaan aion raaputella selkääni Arvaa naurattiko tämä yksi Päijäthämeen keskus-sairaalan tapaus ps Voitte tarkistaa

Kai on ihan omaa luokkaansa suomalaisten nykynäyttelijöiden keskuudessa. Tommi Korpela on toinen joka yltää aika lähelle mutta esim. joku Peter Franzen on aina hyvin samantyylinen oli hän sitten missä roolissa tahansa; konnana, poliisina, sotilaana, perheenisänä jne. Aina samat ilmeet ja maneerit, kyllästyttää.

Raid oli upea TV-sarja, jatkoksi vuonna 2003 julkaistu elokuva ei niinkään. Juoni oli aika yksinkertainen ja loppuratkaisu tylsä.
Odotin kovasti että olisivat tehneet vielä toisen Raid-elokuvan esim. 2005 joka olisi jatkanut TV-sarjan ”raskaampaa” ja tiivimpää linjaa, se olisi ollut täydellinen lopetus koko saagalle jos se olisi ollut tarinaltaan laadukas.

Hurraahuuto Kai Lehtiselle!

Oma kommentti