Kuvituskuva

Suomalaisparilla on laiton harrastus – julkisella paikalla Cittarissa, Ikeassa…

Hymy sai vihjeen suomalaisten suosiman exhibitionisti-sivuston, Alastonsuomi.comin sisällöstä. Yksilöt ja pariskunnat esiintyvät kyseisellä sivustolla kuvin ja videoin usein aatamin asussa ja vähän eevankin, mutta nyt eräiden sisältöjen nojalla on syytä – periaatteessa – ehkä epäillä jopa rikosta.

Kyseessä on epäilty sukupuolisiveellisyyden loukkaaminen. Videoissa kasvoillaan esiintyvä pari on ladannut sivustolle julkisia seksihetkiään muun muassa K-Citymarketin käytäviltä sekä Ikeasta. Eräässä videossa kuullaan Ikean kuulutus.

Citymarketin tapauksessa videolla esiintyvä nainen kertoo, että kyseessä on 24/7-Citymarket, joten seksin harrastaminen lienee tapahtunut yöaikaan ja jossakin Suomen kolmesta ”yö-Cittarista”.

Mitä tällaisesta julkiseksistä sitten voi seurata? Maksimissaan sakot. Poliisi ei kuitenkaan korvaansa lotkauta hommalle, jos tapauksella ei ole silminnäkijöitä, jotka pahastuvat asiasta. Lasten läsnäolo raskauttaa tietenkin tekoa. Oleellista on siis lain kirjaimen mukaan pahennuksen aiheuttaminen. Kun ja jos näillä teoilla ei ole ollut silminnäkijöitäkään, poliisi jättänee asian huomioimatta.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: julkinen paikka, seksi, sekstailu

Kommentit

Oma kommentti