Suomalaisrokkari tunnustaa käyvänsä katkolla: ”Olen iloinen juoppo!”

Pekka MyllykoskiFreud, Marx, Engels & Jung -yhtyeestä tutuksi tullut laulaja Pekka Myllykoski kertoo elämästään tammikuun Hymyssä. Mies tunnustaa alkoholisminsa. Hän kertoo olevansa iloinen juoppo.

-En dokaa, pidän vain krapulaa loitolla. Nuorempana juominen oli enemmän humalahakuista. Nykyään pyrin pieneen laitamyötäiseen. Se vaan usein lipsahtaa. Huomaa, että hupsista, taas meni useampi viikko humalassa. Sitä on vaikea lopettaa, Myllykoski kertoo Hymyssä. Päivässä menee helposti parikymmentä pulloa olutta.

Onko alkoholi aiheuttanut ongelmia avioelämässä?

-Valehtelisin jos väittäisin, ettei alkoholi olisi sitäkin koettanut sotkea. Vaimo on ollut ymmärtäväinen.

-Kun on yrittänyt toista viikkoa vähentää juomista ja huomaa, ettei onnistu, niin ei siinä muu auta kuin mennä katkolle, mies kertoo rehellisesti.

Lue Pekan tilitys Hymystä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Pekka Myllykoski, Freud, Marx, Engels & Jung

Kommentit

Ja tiedoksi Hymyllekin: orkesterin nimi on Freud Marx Engels & Jung ilman pilkkuja. Bändi ja nimi osoitettu luku- ja kirjoitustaitoisille ihmisille.

kaljan hinnalla saa kunnon viinaputelin,eitartte kusella ravata,ja paremmat humalat

Maitomiehelle:

Tapasin herra Myllykosken tässä taannoin junamatkalla ja voin vahvistaa ”Pullo petti mun” analyysin oikeaksi: älyllisesti terävämpää ja yleissivistyneempää henkilöä saa hakea pitkään.

Eli tämä mies ei todellakaan ole juonut aivojaan pihalle. En sano sillä, että puolustelisin viinan juomista. Faktat vaan vaktoina.

Parahin Pullopettimun! Arvostan herra lääkärin älyllistä terävyyttä ja hyviä biisejä mutta niiden jatkumisen kannalta olisi hyvä jos laittaisi korkin kiinni. Se älyllinen terävyys kun ei parane oluella vaan päinvastoin terä tylsyy. Millon teki Pekka viimeks hyvän tekstin ? Ei vuosiin!

Pekkaa älyllisesti terävämpää ja yleissivistyneempää henkilöä saa hakea pitkään, parahin maitoautonkuljettaja.

Sympaattinen ihminen joka tapauksessa tuo Pekka. On muuten lääkäri ammatiltaan.

Melkoinen urakka raahata päivittäin melkein korillinen kaljaa pulloina kotiin. Ei voi olla vahinko. Vai juoko ravintolassa?

Ja siis tämä lääkäri ei dokaa vaan tissuttelee korin kaljaa päivässä. Vittu joo mä en pelle oo mutta hyvät biisit tais tulla tehtyä ennenkun joi aivot pellolle.

”nevö hööd”
Jatka vaan Jari Sillanpään kuuntelua ja ole kotona älä vaan lähde koskaan baariin
koska voisit kohdata Froikkarit
silloin kyllä paskoisit allesi.

Eihän nuo ole kuin reilut 25 vuotta kiertänet suomea, aika hyvin olet onnistunut patterin välissä olemaan, jos et heitä ole baareissa kuullut, livenä tai levyltä

”Freud, Marx, Engels & Jung -yhtyeestä tutuksi tullut laulaja Pekka Myllykoski kertoo elämästään tammikuun Hymyssä.”

Never heard

Oma kommentti