Suomalaisrokkarin peruttu kohukeikka – ravintoloitsija kertoo totuuden Hymyssä!

Kristian MeurmanKristian Meurman kertoo kotisivuillaan pettyneensä oululaiseen ravintola Houseen, joka perui perjantaisen keikan etukäteen syyllä, ettei paikalle olisi tullut tarpeeksi ihmisiä. Asiasta uutisoi tänään ensimmäisenä Como-lehti.

Kristian myös ilmoittaa pistäneensä ravintolan boikottiin vastaisuuden varalta. Hän kertoo sivuillaan yrittäneensä sovitella keikkahintaa, mutta siihen ei ollut suostuttu.

Hymy tavoitti ravintoloitsijan kommentoimaan omaa näkemystään asiasta. Alexiksi esittäytyvä mies toteaa Hymylle, ettei ole perunut keikkaa, vaan halunnut siirtää sitä. Miehen bändi olisi tervetullut esiintymään muutaman viikon päästä, mutta ilmeisesti se ei Meurmanille sovi.

-Olen ostanut keikan puolitoista kuukautta sitten. Pyysin lähettämään mainos- ja julistemateriaalit, jotta voin mainostaa keikkaa. Herran tähden, pitäähän minun pystyä ilmoittamaan asiakkaille, että tällainen on tulossa. Ei tullut materiaalia, ei vaikka kysyin sitä erikseen, ravintoloitsija toteaa Hymylle.

-Minulla ei ole Meurmania tai hänen asioitaan hoitavia ihmisiä kohtaan mitään vastaan, mutta en voi ottaa keikalle ihmisiä, jos kukaan ei tiedä, että he ovat keikalla meillä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Kristian Meurman

Kommentit

Oma kommentti