Suomalaistähti haistatteli lehdelle – sekoilee myös oudolla videolla, katso!

Cristal SnowMusiikki- ja elokuvalehti Como kirjoitti nettisivuillaan muutama päivä sitten niinikään Hymyn ja MTV3:n Viihdeuutisten noteeraamasta laulaja Cristal Snown ”naamakirjaraivarista”, jossa Cristal kurmuutti fanejaan näiden käytöstavoista. Tähti esiintyi ylimielisesti ja haistatteli Facebookissa kertoen artistien tulevan kyllä pyytämään, jos he tarvitsevat faneiltaan palautetta. Cristalia oli ilmeisesti alkanut pänniä fani, joka kysyi häneltä Facebookissa: ”Haluatko risuja”.

Como ihmetteli julkisen ammatin harjoittajan totaalista niksahtamista semminkin, kun mies itse arvioi jatkuvasti muita omassa Toosa-TV-parodiasarjassaan.

Nyt Cristal on vastannut lehdelle. Hän aloittaa jälleen kerran umpisivistyneesti, haistattelemalla: ”Como.fi FUCK U 2!”.

Tämän jälkeen hän selittää Toosa-TV:n nauravan ihmisten käytökselle, eikä taiteellisille tuotoksille. Monet parodioitavat ovat kuulemma myös olleet otettuja päätymisestään hahmoiksi. Cristal mitä ilmeisemmin tarkoittaa myös Julia Tukiaista, jota Cristal imitoi sketseissä kuin imbesilliä.

Cristal Snow on käyttäytynyt aiemminkin huomiota herättävästi. Tässä Egorazzin julkaisemassa videoklipissä häntä haastattelee Susanna Sievinen. Sievisen kuvaama video on julkaistu toukokuussa 2010.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Susanna Sievinen, Cristal Snow

Kommentit

kyllä on tosiaan TÄHTI -sana menettänyt merkityksensä. Niin viihteessä kuin urheilussakin! No, se kai vain median vika. Helpompi myydä tähtistatuksella!

Ja niin, tuosta äijästä(?), säälittävä ”taiteilija”. Kai se on jos itse itseääm niin kutsuu sit..

Angstihomo voi painua sinne missä pippuri kasvaa.

Kristalli on kova jätkä. Siis jätkähän se on … kai? Anyway Suskilla ja Kristallilla on toi naamavärkki kun samasta puusta että eihän niitä erota. Muuten kuin käsikopelolla, siis olettaen et Kristalli …

Miten hän voi sanoa noin, kun eräässä Toosa-Tv:n sketsissä nimen omaan irvailtiin Julia Tukiaisen taiteelliselle tuotokselle eli sille kun Julia oli alkanut tehdä tauluja. Näille tauluilla kyllä irvailtiin ihan suoraan? :S

Huh miten nolo.. Jää Tuksukin 2 XD Noh kyllä varmaan huomaa sen että ei ihan mitä vaan kannata ”faneillekkaan ” laukoa XD friikki koko mies… luonne ja ulkonäkö.nolo

Toimittaja pyytää anteeksi, sorry. Piti laittaa otsikkoon ensin nimi, mutta kun juttua ei lukenut kukaan, laitettiin sitten että ”suomalaistähti”, niin se sai huiman määrän enemmän lukijoita.

Kuka vittu tuo on? Joku wannabe pissis olettaen että e olisi jostain tuttu vaan ei ole.

Pidän sinua epäonnistuneena taiteilijana, jos taiteilijana lainkaan, Kristal. Et ole hyvä laulamaan, koomikkona täysin lainavaloinen NIkolalle.

Oma kommentti