Suomalaisten laulajasuosikki jätti viinan 7 vuotta sitten – tältä hän näyttää nyt

Tommi Läntinen on ihan samannäköinen kuin joskus silloin nuorena, kun hän aloitti laulamisen. Sen siitä saa, kun pitää itsestään huolta ja jättää Kuningas Alkoholin.

Läntinen kertoo elämästään Hymyn painetussa lehdessä Juhamatti Niemisen kirjoittamassa ja Kari Pekosen kuvittamassa jutussa.

Hän kertoo olevansa pian kuusikymppisenä paremmassa kunnossa kuin kymmenen vuotta sitten.

– Kun ei dokaa, jaksaa paremmin. Olen rauhoittunut ihmisenäkin. Kun ennen tuli sählättyä ja säädettyä pakonomaisesti, nyt osaan ottaa asiat rennommin ja levätäkin välillä.

Uutta kipinää Tommi on saanut myös kuntoiluun. Mies on aloittanut hiljattain joogan, jota hän käy treenaamassa kuntosalin ryhmäliikuntatunneilla.

– Siellä saa kokea kuuluvansa joukkoon, se on nastaa. Aiemmin olin yksinäinen susi kuntoilussa, mutta nykyään nautin ryhmäliikuntatuntien meiningistä suunnattomasti.

Synttäreitään kuun lopulla rokkikukko juhlistaa julkaisemalla elämäkertakirjan ”Ääretön ikävä – Ura ja elämä” (Minerva), jota hän on työstänyt yhdessä kirjailija Susanna Ruuhilahden kanssa.

– Kirjassa käydään kaikki asiat läpi rehellisesti, mutta asiallisesti. Kyse ei ole mistään kiiltokuvakirjasta, mutta ei myöskään skandaalinkäryisestä kirjasta, Tommi taustoittaa.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: Tommi Läntinen

Kommentit

Oma kommentti