Suomeen muuttanut Kerstin Campoy hakee kuudetta aviomiestä – tältä hän näyttää nyt!

Kerstin CampoyHuoltajuussotkuista toistakymmentä vuotta sitten julkisuuteen putkahtanut Kerstin Campoy on muuttanut Suomeen ja hakee nyt Hymyn välityksellä uutta sulhoa elämäänsä.

Neljäkymmentä ja plus Kerstin on ollut naimisissa viisi kertaa, mutta tuorein liitto englantilaismiehen kanssa on nyt kuulemma paketissa. Kerstin asui viime vuodet Madeiralla pyörittäen siippansa kanssa ravintolaa. Nyt se on nurin, ja Kerstin viihtyy isänsä luona Keski-Suomessa.

-Maajussi kelpaisi, ja perämetsää saisi olla, Kerstin naurahtaa.

Hän myös kertoo iloisena olleensa pitkän aikaa ilman alkoholia. Elämä itsessään maistuu taas!

-En toistaalta haluaisi perustaa suhdettani sille, että tuleva sulhoni esittelisi minua ympäriinsä ”kuuluisana” Kerstin Campoyna. Se kuuluisuus on kuitenkin aika surullista kuuluisuutta.

 

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Kerstin Campoy

Kommentit

Tunnen ja Kerstin omalla tavallaan tosi kiva tyyppi,kärsinyt poikiensa menetyksestä.herätkää ja miettikää jos oisitte hänen housuissa..

onhan siellä vekkulassa poikamiehiä,jos jo nyt kelpaisi oman kylän isäntä.

Kirsti vois ottaa tyttönimensä takaisin ja kutsumanimeäänkin muuttaa hieman, tuskin sen jälkeen olisi kuuluisuuden kiroista tietoakaan. Ketään ei tasan kiinnosta arkisen näköinen ja -niminen Kikka Mäkinen vai mikä lie… Vai onko sittenkin mieluummin Se Kuuluisa Kerstin Campoy?

Ota Kerstin vaihteeks nainen.
Jos se onkin siun juttu…

Normi suominainen. Heti kun arki alkaa niin alkaa ahdistus ja ero pitää saada.

Et sä ole kuuluisa, eika sua kukaan viitsis esitellä ympäriinsä.

Tsemppiä Kerstinille Suomeen! Kannattaa ehkä se onnellisuus löytää itsensä kanssa eikä aina olla sitä ukkoa jostain haalimassa vaikka kuinka epätoivoisesti. Jos on viisi kertaa ollut naimissa, niin olisiko aika katsoa peiliin ja kysyä rehellisesti, mitä itsessään ja omassa käytöksessä kannattaisi muuttaa.

Jo viisi kertaa naimisissa, meriitit on kovat, vaan eivät jaksa oikein kiinnostaa allekirjoittanutta. Vaikka olis minkä väristä reikää tarjolla.

merinorsun näkönen haluaa perää ja metsää…..menisi ruottiin vinkuu…!!!!!!

Tuskimpa tulee olemaan ongelmaton tapaus, historiaansa ei kannattis mainostaa.

”…ja perämetsää saisi olla”… Perämetsä=persekarvat? Eipä ole kaksiset vaatimukset miehen suhteen. Toisaalta, eipä varmaan ole mitään tarjottavaakaan tuollaisella julkkistyrkkytyönvieroksujalla.

Ongelma pakkaus joka tietää vahinkojen maksimointia.
Kierrätys tavaran vastaanotosta pitäisi saada korvaus. Ei kiitos! Joku taso se pitää olla.
Rahat ja omaisuus taitaa tuolle vain kelvata.

Oma kommentti