Suomen Big Brotherin hakijamäärä koki murskakäänteen!

Big Brotherin huima suosio jatkuu: hakijamäärä on nyt jo noin kaksinkertainen edellisiin kausiin verrattuna. Casting-kiertueen viimeinen päivä on huomenna lauantaina 7.5. Helsingissä.

Big Brotherin hakuprosessiin palautettiin tänä vuonna casting-kiertueen ohelle nettihaku, mikä on lisännyt taloon pyrkijöiden innokkuutta. Kokonaishakijamäärä syksyn 2011 asukkaaksi on tällä hetkellä 1 800, vaikka haku on vielä kesken. Edellisinä kausina hakijoita pelkän casting-kiertueen kautta on ollut 600 – 1 000.

–Nettihaun kautta hakijoiden keski-ikä on selkeästi noussut. Ehkä eniten kasvua on ollut noin 24–30-vuotiaiden keskuudessa, toteaa tuottaja Mikko Räisänen Endemol Finland Oy:ltä.

Myös pääohjaaja Kim Sainio on tyytyväinen nettihaun aktiivisuudesta.

–Olemme jo järjestäneet monia yksilöhaastatteluja hakemusten perusteella, ja saldo näyttää varsin mielenkiintoiselta tässä vaiheessa, sanoo Sainio.

Uuden hakuprosessin myötä casting-kiertueella on ollut aiempaa vähemmän taloon pyrkijöitä, mutta entistä laadukkaampia.

–Uusi hakuprosessi on pienentänyt selkeästi kokeilijoiden lukumäärää – nyt haetaan tosissaan, jos tullaan casting-kiertueelle paikalle. Mukana on myös hyvin motivoituneita hakijoita, joilla on 3-4 hakukertaa jo takana, Räisänen kertoo.

Tuotanto on hakenut asukkaita Suomen Big Brother -taloon myös Ruotsin BB-sivustojen kautta. Kokonaishaun tilanteesta Räisäsellä ja Sainiolla on selkeä näkemys:

–Valinnanvaraa tässä vaiheessa casting-prosessia on huomattavasti enemmän kuin aiemmilla kausilla.

Big Brother nähdään Subilla ensi syksynä. Se on BB:n 7. tuotantokausi.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Big Brother, BB, Kim Sainio, Mikko Räisänen

Kommentit

Miten olis hetero BB ?!? Ei jaksais katella noit friikkejä!!!

Myös pääohjaaja Kim Sainio on tyytyväinen nettihaun aktiivisuudesta.

Kim Sainio on palannut. Haloo, sehän on paras uutinen aikoihin. Tulossa on mainio BB-kausi. Ja Niko Saarinen saa opiskella rauhassa. Toivottavasti joku oikea julkkis esim. Tuksu juontaa talk showta.

Suomen BB on täyttä sontaa niin kauan kuin Räisänen saa pilata sitä.

niko saarinen niin salee juontaa bb extraa koska on poistunut julkisuudesta,,antakaa mun sanoneen 😉

Jee, taas uusia BB-Jormia ja BB-Seppoja riemastuttamaan arkielämäämme. Voi, miten kovasti odotankaan näiden uusien superjulkkisten ryntäämistä kaikkien lehtien kansiin. Elämä olisi niin tylsää ilman heitä ja heidän panostaan tälle yhteiskunnalle. 7. Kausi. Mitä se kertoo tästä kansasta?

Ei vanhoja ”partoja”….ihan uutta verta vaan kehiin. On sitä muissakin talenttia!

Oma kommentti