Suomen uusimman Playboy-tytön, Kirsi Rissasen alastonkuvat Hymyssä!

Nurmeksessa, Pohjois-Karjalassa asuvan Kirsi Rissasen, 46, unelma toteutui, kun hän pääsi poseeraamaan uusimmassa Portugalin Playboy-lehdessä.

Miettikääs! 46-vuotias ja viiden lapsen äiti. Ja Playboy-tyttö! Vain suomalainen nainen pystyy tähän.

Kirsin elämäntarinan kaikkine hyvineen ja karikoineen voi nyt lukea painetusta Hymy-lehdestä, joka ilmestyi tänään. Niin ja lehden sivuilta löytyvät tietenkin myös alastonkuvat, jos sattuu kiinnostamaan tätä kansainväliseksi muuttunut suomalainen naiskauneus… Tämän jutun alapuolella näet vain esimakua painetun lehden kuvista.

Kirsi Rissanen on tuttu muun muassa Viettele vaatteilla -tv-ohjelmasta ja Suomen seksikkäin tavis -kisasta. Hän on poseerannut myös Iltalehden Iltatyttönä.

Aivan tavallinen Playboy-malli tämä nurmeslainen viiden lapsen äiti ei ole muutoinkaan. Hän pyörittää verkkokauppaa kotoa käsin ja siinä samalla lapsiperheen arkea. Aiemmin Kirsi on työskennellyt muun muassa pankissa ja muissa toimistotöissä. Eroottiset poseeraukset ovat kiehtoneet häntä aina. Portugalin Playboyhin Kirsi pääsi suomalaiskontaktiensa kautta.

– Lapsena tuli löydettyä ystäväni isän lehtikätkö ja siitä se idea sitten lähti pikkuhiljaa kytemään. Viettele vaatteilla -ohjelmassa sitten mainitsin, että seuraavaksi haluan kuvani Playboy-lehteen, Kirsi mainitsee.

Kirsin kuvat Playboyhin on ottanut suomalainen huippukuvaaja Marika Kiviharju. Jutussa painetussa Hymyssä Kirsi kertoo mitä hän sai Playboy-kuvista taloudellisesti, mitä kauneusleikkauksia hänelle on tehty, miten koulukiusaaminen jätti häneen traumat ja mitä ikä merkitsee hänelle.

Alla kuva painetusta Hymystä. Lisää ja rohkeimmat kuvat painetun Hymyn sivuilla. Täällä myös lisää kuvia Kirsistä.

 

Teksti:Hymyn toimitus, Tiina Jokinen
Kuvat:Marika Kiviharju
Avainsanat: Kirsi Rissanen, Marika Kiviharju, Playboy, Portugali

Kommentit

Oma kommentti