Suomen Wipeout-juontaja Annan taustat – poseerasi Playboyssa, katso!

Foxilla pääsiäisenä aloittaneen Wipeout Suomi –ohjelman suomalainen juontaja Anna Easteden (ent. Shemeikka) on poseerannut 2000-luvun alussa Playboyssa.

Naisella on taustallaan vankka mallinura, joka johti hänet ulkomaille, ensin Aasiaan, sitten Yhdysvaltoihin. Shemeikka syntyi maanviljelijäperheen vanhimpana lapsena Tohmajärvellä vuonna 1976. Jo 17-vuotiaana hänellä oli takanaan vaihto-oppilasvuosi jenkeissä. Teini-ikäisenä Easteden sai ison mallisopimuksen japanilaisen toimiston kanssa ja muutti Tokioon. Siellä hän teki kampanjoita muiden muassa Sonylle, Nissenille ja Kanebolle.

Tv-mainosten näyttelijäntyöt johdattivat lopulta Annan pitemmälle. Nainen muutti Yhdysvaltoihin ja sai siellä roolin tv-sarjassa Who Wants to Be a Superhero. Sittemmin Annalle kertyi rooleja Miehen puolikkaissa, Bones´ssa ja Päivien viemää –sarjassa. Hän vilahtaa myös Kova laki –sarjassa.

Tästä naisesta ei kuitenkaan ole juuri Suomessa kuultu.

Nyt Anna debytoi juontajana Suomen Wipeoutissa, jossa seurataan – kuten ulkomaalaisessa emoversiossakin – ihmisten pärjäämistä erikoisella esteradalla. Anna päätyi sarjaan juontajaksi lähetettyään tuotantotiimille hakuvideon. Hän oli seurannut ulkomaalaisversiota ja saanut jo ajat sitten vision siitä, että hän haluaisi juontaa joskus Suomen-versiota.

Playboy-kuvalinkki täällä

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Wipeout Suomi, Anna Shemeikka, Anna Easteden

Kommentit

Oma kommentti