Suosikkijuontajan sairaus: ”Menetin elämänhaluni!”

Petri LehtinenJuontaja ja julkkisristeilyisäntä Petri Lehtinen toipuu paraikaa lähes pari kuukautta häntä vaivanneesta pöpöstään, jonka aikana hän on syönyt useita antibioottikuureja.

-Minulla oli muun muassa kovaa hengenahdistusta, ja elämänhalu siinä alkoi mennä, olin todella ahdistunut ja surullinen, kunnes vihdoin sain oikeat lääkkeet, Petri kertoo.

Oireiden taustalta löytyi urheilupiireissäkin piinannut mykoplasma-tartunta.

Petri kuvaa sairausjaksoa todella rankaksi.

-Sairaus vei minulta kokonaan elämänhalun ja voimat usean viikon ajaksi. En jaksanut tehdä mitään, nukuin ja söin ja taas nukuin.

Teksti:Hymy.fi

Kommentit

Huomatkaa:5-6 ekaa kommentteja.Hihhih,perä perää kirjoitettu.Ku vertaa miten harvassa tulleet nää muut.Onko alkup.kirjailija sama hlö? Hahhaa,et on läpinäkyvää!

Huomaa, että on Taijan tallissa, Teijahan on kirjoittanut ensimmäiset 15 kehukommenttia tähänkin kommenttipalstaan

Kerro sitten tsiisus mikä tässä se aihe sitten on? Tuohan on ihan höpöuutinen alkuaankin.

No HOH-HOIJAA… Meniköhän tässä nyt kommentteja ehkä vähän asian vierestä? Että te jaksattekin! Menkää ulos ja hankkikaa elämä!
Petrille tsemppiä mitä ikinä teetkin -tai jätät tekemättä!

Mikä se sellainen ohjelmaisäntä Mariellalla on joka työskentelee risteilyisännän alaisuudessa? Ei mutta kuule, kyllä se on nyt sun ymmärryksessäsi vika, ei tuossa ilmoituksessa sanota että tulet työskentelemään risteilyisännän alaisena. Kotikieleni on muuten ruotsi.

Kannattais ensin opetella toi oikein lukemisen taito, sitten opetella mitä mikäkin asi tarkoittaa ja pitää sisällään. Vaikkapa työpaikka ilmoitus linkki… Siitä on hyvä aloittaa.. Sinulle vierailija eilen klo 19,52! Aika nolo, ilmankos ei nimeään laittanut. Varmaankaan ei sinun kannata työpaikka hakemusta laittaa..

Sinun ruotsinkielesi on todella heikko! Tässä laivayhtiön ilmoituksessa haetaan kyllä risteilyisännän alaisuudessa työskentelevää ohjelmaisäntää/ohjelmaemäntää eikä risteilyisäntää tai -emäntää.
OPISKELEPPA TYPY ENSIN RUOTSIN KIELTÄ ja vasta sen jälkeen voit ottaa kantaa…

Mielenkiintoinen ilmoitus (vierailija), 14.9.2011 klo 19.52
Viking Line hakee työpaikkailmoituksella risteilyisäntää/-emäntää M/S Mariella-alukselle
http://www.vikingline.fi/yritysinfo/tyopaikat/tyopaikat/

Jos artisti sairastaa peräjälkeen 2 kuukautta keikat on peruttava…kun ei tiedä paraneeko hän vai ei. Äänitulehdus on vakava paikka ja voi olla ettei ihminen pysty enää edes laulamaan, jos äänihuulet tarpeeksi vioittuneet eli ura on ohi.

Mä muistelisin että tää tyyppi heitti stooria menneinä vuosina sairastavansa jotain vakavaa tautia?? ja siihen tulle kuolemaan??? mut hyvinvoivaltahan hän näyttää!!

Petri Lehtisen ja Essi Pöystin karaokekiertue on tällä hetkellä ”hiljaisessa manageroinnissa” Tuikun muiden työkiireiden vuoksi. Tuikku työstää tällä hetkellä JariQ:n joulualbumia ja muutamalle huippuartistille euroviisubiisiä. Että odotellaan ihan rauhassa, kyllä se karaokekiertue sieltä tulee.

Kiertue peruuntuu, jos manageri ei saa myytyä ensimmäistäkään keikkaa. Nyt selitellään sitten tällä sairaudella. Kiertue ei siis peruunnu, vaan kiertuetta ei ole missään vaiheessa ollut olemassakaan.

Tuija tuskin on syynä Petrin sairauteen eli Mykoplasmaan ja kiertueen ajankohdan siirtämiseenkään! Monet artistit peruvat keikkojaan ja monet ilman kunnon syytäkään esim. alko astunut kuvioihin ….että jättäkää manageri rauhaan.

Vuosia sitten oli kuolemansairas. (PAKKO päästä otsikoihin..)

Kulläpä on Petralla ollut vaikeata, onneksi lääkkeet löytyivät. Tuijakin tajusi ajoissa pyörtää puheensa keikkakiertueesta kun tiesi jäävänsä valheesta kiinni. Keväällä kuulutti isoon ääneen: minusta tulee keikkamanageri! Tuliko? Ei.

Tuija on koko vuoden puhunut, että syksyllä hänestä tulee kiertuemanagerin, kun Petri Lehtisellä ja Essi Pöystillä alkaa karaokekiertue.

No, nyt on syksy, vaan ei ole karaokekiertuetta eikä Tuijaa.

Mikä on Viikkari? Onko se sellainen laite, joka viikkaa?
(”Petri on ainakin isäntänä Viikkarilla ja hyvin isännöikin”)

Tuija sai tiedotteen läpi ja jätti itse lukuisia kommentteja. Edellinen ”suosikkijulkkisjuotajalla keuhkokuume” -tyyppinen oksennus ei mennyt läpi.

Toivottavasti kauan odotettu karaokekiertue toteutuu viimeinkin.

Petri on kohumanageri Tuija ”Tuide” Järvisen tallissa. Tosin ollut ”hiljaisessa manageroinnissa” viime aikoina.

Petri on ainakin isäntänä Viikkarilla ja hyvin isännöikin. Mukava, miellyttävä ja symppis kaveri. Paljon voimia ja parane pian.

Sulo Karjalainen, Petri Lehtinen, Arto Länsman, Antti Kurhinen, Johanna Tukiainen, Martina Aitolehti, Tauski, Antti Kurhinen. Nämä henkilöt on hymyn etusivulla uutisissa. Kyllä Hymykin on aika Glamour

Joku viitisen vuotta sitten ko. taiteilija tilitti jossain lehdessä olevansa kuolemansairas. Toivottavasti myös tästä tuoreemmasta takaiskusta ”Pete” nousee tuhkasta entistä charmantimpana.

Kuka tää on? Mitä meriittejä? Mistä pitäisi tuntea ko. henkilö?

Petri Lehtinen on valopilkku ja mielenterveyden keskusjärjestön puheenjohtajakin!! Muistakaa tämä!

Hyvä että olet jo paremmassa kunnossa! Voimia ihanalle Peetrille!

Olen aina pitänyt tästä henkilöstä! Voimia ja tsemiä sinne Pietu!

Oma kommentti