Supermarjon tyttären silmät muurautuivat umpeen!

TV:n Supermarjona tunnetuksi tullut Marjo Niittyviita on tuore Hymyn nettisivujen bloggaaja. Printtilehdessä hän kertoo 11-vuotiaasta Sara-tyttärestään, joka on joutunut kotiopetukseen viime vuoden lopulla.

Syynä on homeongelma koulussa. Tilanne meni jopa niin pahaksi, että Saran silmät muurautuivat umpeen.

Paljon esiintyvälle Saralle terveysongelmat ovat olleet hyvinkin rajoittavia. Hän ei ole päässyt harmonikkoineen esimerkiksi vanhainkoteihin, sillä oireet alkavat heti.

-Ikävä sanoa, mutta monessa vanhusten hoitokodissa on sisäilmaongelma, Marjo toteaa Hymyssä.

Lue lisää Niittyviidan perheen terveysongelmista Hymystä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Marjo Niittyviita, Supermarjo, home

Kommentit

Hienoa, että Supermarjo on nostanut homeongelman laajuuden esiin, esimerkiksi vanhusten hoitokodeissa. Tyttären oireilu kannattaa ottaa vakavasti, homeet voivat tehdä todella pahaa jälkeä, ks. http://homepakolaiset.fi/tarinat_14.html

Lapsia kannattaa yrittää suojella myös henkiseltä väkivallalta, jota sosiaalinen media on pullollaan, täälläkin. Aikuiset ihmiset kehtaavatkin ilveillä jopa toisen soittimesta. Harmonikka on hieno soitin; paljon parempi kuin ei mitään soitinta ilveilijöiden sekakuorossa.

Miksi ihmiset ovat niin inhottavia – äiti on kaunis, tytär söötti. Kateutta vain ilmassa 😉

Sanasinko kommentoi ahkeraan myös kuuluisuuttakin kuuluisimpien tuhnakkeiden töppäilyä, taitaa olla Provosoija numero 1.
”Kun joku lukee, kun joku kommentoi,
luoja vain tietää pajonko tilisi lihavoitui” …
Näinhän se menee, vai mitä Sanasinko?

Sanasinko…mene istumaan jonnekkin ja ole hiljaa. Ihmisillä, ei pelkästään sinulla on oikeus ilmaista mielipiteensä ja niin teen myös itse halusit tai et. Tämä ns. super-marjo on tyrkkyjen tyrkky. Lapsilla ei ole lapsuutta vaan heitä kiikutetaan tilaisuudesta toiseen peppinä tai minä uhmeen hanuristeina. Tuollaisten lasten kuuluu leikkiä kotona ja kavereidensa kanssa. Siinä vanhemmat elävät lastensa kautta. Mikä ihmeen manageri tämä Marjokin on…jonkin ihmeen tanssiryhmän jonka kaikki jäsenet ovat leipääntyneet Marjoon. Marjon mieskin on nössöyden huippu…ei mitään munaa tai selkärankaa. Marjo on teennäinen kuikelo ja ylisuorittaja jolle vain minä ja minä merkitsee kaikkea muiden kustannuksella

Onko Sanasingolle ongelma että jotkut haluavat ilmaista rehellisen mielipiteensä?
Ymmartääkseni kommentointia ei ole tarkoitettu vain pelkästään sinun höpinöitäsi varten.

Suomalaisten viha ja ilkeys on jotain, tosi syvältä… Ei tunneta edes koko ihmistä ja sittenkin vihataan. Sairasta kiusaajien touhua.

Usea vanhus ei tänä päivänä ole Lainkaan kiinnostunut harmonikan soitosta toisin kun tilanne varmaan oli 30vuotta sitten. Kyllä vanhuksetkin on ansainnut omanaistaan musiikkia.

Supermarjo paikuttaa asiaa! Jaksamista tyttärelle ja koko perheelle. Tsemppiä 🙂

Tämä perhe elää julkisuudesta.Mitä vanhempien päässä liikkuu?

Oma kommentti