Supersalaiset kutsut rikkaille ja kauniille tänä yönä Helsingissä!

Helsingin Pörssiklubilla järjestetään tänään klo 20 vuoden kohutuimmiksi ja salaisimmiksi mainostetut bileet. Kyseessä on jo neljättä kertaa järjestettävä Eyes Wide Shut eli EWS, jonne ei myydä lippuja ja jonne ovat tervetulleita vain kauniit, vielä kauniimmat ja rikkaat. I

Bileiden perusideana on käyttää naamiota puoleen yöhön asti. Vieraat myös sitoutuvat noudattamaan vaitiolovelvollisuutta. Myös Hymyn toimituksen olisi pitänyt kirjoittaa alle erityinen sopimus. Tähän ei suostuttu.

Bileissä on tarjolla ilmaista samppanjaa. Pukeutumiskoodi juhliin on myös tarkka. Naisilta odotetaan iltapukua ja miehiltä tummaa pukua.

Kyseessä on järjestäjän mukaan erittäin yksityinen yksityistilaisuus. Lippuja ei myydä mistään, mutta lahjoituksella voi yrittää päästä naamiaisten ihmeelliseen maailmaan. Kutsuja on myös voinut vongata sähköpostilla tapahtuman järjestäjältä. Tuolloin tarvitaan myös suosittelija.

Kutsujen yhtenä perusideana näyttää olevan pyrkimys todella eksklusiiviseen vierasvalikoimaan. Viime vuonna kutsuilla nähtiin muun muassa Johanna Tukiainen.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Eyes Wide Shut

Kommentit

En menisi vaikka kutsu tulisi. Ihme että ei tullut, koska olen kuitenkin rikas verrattuna suomen julkkiksiin, koska käyn ihan töissä ja saan palkkaa. Katselin kuvia edellisten vuosien bileistä ja siellä näytti näitä perus bb ukkoa, luokkaan öö kuuluvia rikkaita julkkiksia olevan.

JOO JOO!!

On ihan niin ”kauniita” kumminkin, ettei voi ilman naamaria ees olla.

Jätän väliin, kun mun naama on kuitenkin noin seiska.

Ai, että pitää olla rikas ja kaunis. Kuinka Tukiainen sopii noihin kriteereihin?

Oma kommentti