Supo: ISIS kehottaa suomeksi murhaamaan sauvakävelijöitä ja nuorisoa puistossa!

Hymyn tiedusteluviranomaisilta saaman selvityksen mukaan Suomi esiintyy yhä useammin terroristijärjestö ISIS:in propagandassa. Ulkovaltojen vakoilu on puolestaan noussut kylmän sodan tasolle.

Hymyn saamat Supon ja sotilastiedustelun katsaukset kertovat, että maamme on näkyvämmin esillä ISIS:in mielipidemasinoinnissa. Uusi ilmiö on se, että ISIS julkaisee nyt materiaalia myös suomeksi ja Suomea vastaan. Supon mukaan suomenkielisessä materiaalissa kehotetaan etsimään sopivia murhaamisen kohteita, kuten puistoissa oleileva nuoriso ja jopa sauvakävelijät. Myös töihin menevät liikemiehet ovat sopiva kohde.

Supon mukaan Suomesta on Lähi-idän veriseen sotaan lähtenyt 80 henkilöä. Heistä yli 15 on kuollut taisteluissa. Noin 20 arvellaan palanneen Suomeen, selviää saamistamme tiedoista. Viranomaiset pelkäävätkin nyt, että palanneet radikaalit tuovat meille ison turvallisuusuhan.

Lue mielenkiintoinen reportaasi painetusta Hymystä.

Teksti: Hymyn toimitus
Avainsanat: terrorismi, Supo, Isis, propaganda

Kommentit

Kyllä iltapäivälehdet ja hesari ovat ihan samaa sarjaa mv-lehden kanssa.

Kiitos että hymy poikkeaa muusta lehdistöstä suomessa. Kaikkialla törmää vain aivopesuun ja suomalaisten aliarvioimusella. Taitaa kohta olla ainoa lehti jota voi tilata/lukea. Jatkakaa rehellistä journalismia. Antakaa Suomelle sananvapaus takaisin älkääkä kiusatko näitä joita jatkuvasti kiusataan valtamediassa.

Oma kommentti