Susan Ruusunen rasvaimussa!

Susan Ruusunen (ent. Kuronen) valmistautuu rasvaimuun.Siskokset Susan Ruusunen (ent. Kuronen) ja Maryanne Haapsaari kyllästyivät vartalo-ongelmiinsa ja marssivat plastiikkakirurgin pakeille Viroon.

­­-Meille molemmille oli lasten jälkeen jäänyt vatsan seudulle muistoksi ”huvikumpu”, joka ei jumpasta huolimatta suostunut lähtemään mihinkään, Susan kertoo hätkähdyttävässä Hymyn kuvareportaasissa, joka ei sovi heikkohermoisille.

Nyt toimenpiteestä on jo aikaa, ja tuloksetkin nähtävissä.

­-Pahimmat kivut olivat ohi viikossa. Ei niiden kanssa kamalasti tarvinnut kärvistellä, kun kipulääkkeet olivat apuna. Turvotus oli ehkä ikävämpää kuin kipu. Olen tällaisissa asioissa sitkeä sissi. Sitä paitsi naisenhan kuuluukin vähän kärsiä kauneutensa vuoksi, Susan naurahtaa.

Katso video.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Maryanne Haapsaari, plastiikkakirurgia, rasvaimu, Susan Kuronen, Susan Ruusunen

Kommentit

Ilman Ruususia ja Tukiaisia maailma olisi tylsä ja harmaa.” Annetaan kaikkien kukkien kukkia”

Ruusunen, sä oot sairas. Mene hoitoon.
Onko Johanna Tukiainen sun siskos?

Vanhanen on älykäs mies. Jätti tuollaisen naisen hyvin nopeassa ajassa. Siedin tuollaista 19 vuotta. Kirjoittaa Tyhmä

Mihin on Susanin napakka toteamus unohtunut? Siis tämä: vetäydyn julkisuudesta. Rouvan muisti on yhtä lyhyt kuin entisen melkein-sulhasensa ja hänen kaltaistensa. Eli poliitikkojen.
Säälittävää. Eikö bisnes muuten luista? Jossain lehdessä Kuronen vaikeroi raha-asioistaan, ettei ole varaa kalliiseen oikeudenkäyntiin. Nyt on varaa rasvaimuun. Mut hei, hänpä ei sitä maksanutkaan itse!

Hyvä Susa, on se ihme miten kateelista suomihemmoa harmittaa tuo sinun hyvinvointi, heh. Jos Vanhasen poliittinen ura on sinusta kiinni, niin Vanhasen pitäisi palkata sinut poliittiseksi avustajakseen, tietysti tekstiviestillä niinkuin Vanhaska aina toimii siveän häpeellisen pojan tavoin, heh.

Oli se hieno tapa saada Matti Vanhasen poliittinen ura sammahtamaan

Miten olis Nykäsen kanssa yhteiselämän kokeilu. Vanhat otsikot kävis ja lukijakuntaakin olis jo valmiina.

Voi ällötys tota ämmää!!

K-E-T-Ä K-I-I-N-N-O-S-T-A-A???????Toi nainen on säälittävä, säälittävä. Osanottoni hänelle.
Pysyisit siellä kotinurkissasi vain, etkä turhaan vie jorinoillasi palstatilaa..

Mitäköhän Susan seuraavaksi keksii saadakseen muutaman euron? Nyt on jo Maryanne vedetty mukaan puhallukseen ja kohta saadaan varmaan lapsetkin lypsämään rahaa juorulehdiltä. Voisiko Hymy lähettää Susanin seuraavaksi vaikka extreme matkalle Irakkiin rasvaimun jälkeen?

meillä kaikilla on omat ongelmamme -joillakin ne vaan tulevat voimakkaamin esiin…..

Paljon on ihmisiä laitoksissa ongelmiensa vuoksi ja jokunen on jäänyt laitoksesta ulos. Ketä oikeasti kiinnosta jonkun puolihullun rasvaimu ? Susan on vain tacvallinen ihminen joka on missanut mahdollisuutensa olla sinut itsensä kanssa ja siinä samalla tyrinyt työnsä ja imagonsa lopullisesti.

Ruusunen tekee mitä tahansa kivusta ja särystä huolimatta, jotta pysyisi otsikoissa. Rahaa on tullut ja mennyt. Sitä tarvitaan koko ajan lisää. Lobotomialeikkaus olisi paras vaihtoehto ja toisi mainetta ja mammonaa.

Yök, en vois kuvitella meneväni. Kauneudesta pitää kärsiä, mutta jotain rajaa…

Oma kommentti