Susan Ruusunen Salkkari-tähdeksi!

Ruusunen7 päivää -lehti tietää kertoa, että MTV3:n suosikkisarja Salatut Elämät saa näyttelijäkaartiinsa pian julkkisvahvistusta. Kyseessä on pääministeri Matti Vanhasen naisystävänä muistettava Susan Ruusunen, entinen Kuronen.

Seiskan haastattelema Ruusunen on innoissaan uudesta pestistään. Hän kävi kuvauksissa kuluneen viikon maanantaina. Sitä, milloin roolisuoritus tulee ulos televisiosta, Ruusunen ei paljasta.

Ruusunen kertoo myös harkitsevansa liittymistä espoolaiseen harrastajateatteriryhmään.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Matti Vanhanen, pääministeri, Salatut elämät, Salkkarit, Susan Ruusunen

Kommentit

Ihanaa! Susanna Kuroinen on nami! Heti rupean kattomaan Salattuja elimiä kun Susanna siellä vilahtaa!

Salkkarin nimi pitää muuttaa Julkkariksi, ei meinaan kovin paljon salaisia ole tämän rouvan puuhat.
Eipä silti, ko. sarja saa minut vaihtamaan kanavaa, joten ei haittaa ketkä siellä pällistelevät (ei pidä sekoittaa näyttelemiseen). Erittäin huono sarja, joutaisi lopettaa.

On se kumma,kun ensin itketään joka lehdessä,miten Vanhanen pilasi elämän tuomalla julkisuuteen ja nyt sieltä ei malta millään pysyä pois.Rouva Ruusunen tekee näköjään mitä hyvänsä pysyäkseen julkisuudessa,tissit on jo näytetty,joten sitä keinoa ei enää ole käytettävissä.Onhan tämä salkkari-juttu jotakin sentään,pääsee edes kerran lööppeihin,mitähän seuraavaksi? Pysy pois julkisuudesta,ketään ei oikeesti kiinnosta,korkeintaan säälittää….

Paitsi ettei mihkään salkkareihin mene.. Susan käynyt KOEKUVAUKSISSA.. mistään roolista ei vielä ole ollut puhetta. Päinvastoin, tuotantoyhtiö todennäköisesti peruu koko jutun, eli koekuvaus ei johda mihinkään. Seiskan sivuilla kerrotaan……….

Ylläri bylläri. Susan puhu omiaan.

ei tälläiset susanit pysy kotonaan jos pienikin sauma on saada sitä heille niin tärkeää julkisuutta.

Jos Susan pysysit vaan kotonas. Ja vaikka sielä harrastelijateatterissa. Mutta älä nyt hyvä(asiasta voi olla montaa eri mieltä) ihminen Salattuja Elämiä mee pilaan. Tai no sukka sarja se muutenki on. Toivottavasti Patrik Borodavkin(/Miro Holm) on poistunu sarjasta siinä vaiheessa kun sua aletaa näyttää!! Koska sen nuoren herran takia sarjaa katon, mutta jos sua aletaa sielä näyttää ni jää kyl Patrikinki kattomine.

Viestini siis oli että pysy kotona, kasvata lapses ja yritä tyytyä elämääs. Läheskään kukaan(muutamaa fanias lukuunottamatta) ei jaksa kattoo sun pärstääs enää YHTÄÄN MISSÄÄN.

Susan Kuronen/Ruusunen? KIITOS EI!!!!

Oma kommentti