Susan Ruusunen teilattiin Jenkeissä!

Susan Ruusunen sängylläYhdysvaltojen suurimpiin juorusivuihin kuuluva Dlisted.com valitsi Susan Ruususen (ent. Kuronen) ”Päivän lumpuksi” (Hot Slut of the Day) torstaina 21.2.

Dlisted.comin sivulla komeilee Susanin kuva Hymyn kuvasarjasta viime toukokuun numerosta. Juttu toi ryntäyksen Hymyn sivulle USA:sta. Sekä Susania että pääministeri Matti Vanhasta ryöpytettiin kommenteissa rankasti.   

Näin Susan tilitti toukokuussa suhteestaan Mattiin:

Rakastitko Mattia oikeasti vai olitko vain viehtynyt hänen asemaansa?

– Kyllä sydän liikahti ja sukat pyörivät jaloissa. Olin aivan eri sfääreissä!

Mitkä olivat mielestäsi Matin huonoimpia puolia ihmisenä?

– Mielestäni hän ei uskalla elää. Ehkä hän ei ollut vielä sinut menneen kanssa. Huonona piirteenä ihmissuhdetta ajatellen pidän myös urakeskeisyyttä.

Olitko Matille vain kesäkissa?

– Suhde kesti useamman vuodenajan kuin pelkän kesän, mutta koin olevani pelkkä sängyn lämmittäjä.

Matin julkisuuskuva on vähän kuivakka. Millainen rakastaja hän oli?

– Miten tämän nyt sanoisi… Jos toinen kuuntelee klassista ja toinen haluaa rokata, siitä ei oikein tule mitään… Monessa asiassa hän oli vähän tylsä.

Miten jättäminen tapahtui?

– Hän kuulemma hermostui Anna-lehden haastattelusta, jossa kerroin rakastavani Mattia. Sen jälkeen hän laittoi minulle tekstiviestin, jossa ilmoitti erosta. Tunsin itseni täydellisen hölmöksi, kun samaan aikaan toisessa lehdessä julistetaan eroamme ja toisessa kerron rakkaudestani Mattia kohtaan. Olen aivan varma, että hänellä oli aivan muu syy suhteen lopettamiseen. Hänen mielenkiintonsa oli jo muualla.

Miten koit hylkäämisen?

– Romahdin täysin. Jouduin syömään nukahtamistääkkeitä pitkään, koska illalla kaikki tuntui aina pahemmalta. Koin myös suunnatonta häpeää ja nöyryytetyksi tulemista. Viime vuoden loppu on kokonaisuudessaan minulle yksi musta aukko.

Onko Matti ollut sinuun yhteydessä julkaisemasi kirjan puitteissa?

– Ei ole. Eron jälkeen yritin olla häneen yhteydessä. Halusin häneltä apua ja tukea. Kerroin, että olen terapian tarpeessa ja etten selviä siitä yksin. Häneltä ei sympatiaa herunut paria tylyä tekstiviestiä enempää.. Enää en välitä olla yhteydessä. Tunteeni häntä kohtaan ovat hyvin neutraalit.

Katso myös:
Susanin rohkeat kuvat
Susanin blogi
Susanin rasvaimu
Susan Polttopisteessä Plazalla

Kilpailu: Keksi kohukirjan kansille uusi koti

 

 

 

 

 

Teksti: Hymy
Avainsanat: Dlisted.com, Hot Slut of the Day, Matti Vanhanen, pääministeri, Susan Kuronen, Susan Ruusunen

Kommentit

No onhan nainen keskimääräistä kauniimpi, mutta saatanan tyhmä. On kuitenkin keksinyt itselleen tulolähteen. Mutta mikäs se onkaan maailman vanhin ammatti?

no onks tuossa mikään ylpeyden aihetta, suomalainen nainen kun riisuu pienestäkin asiasta

Hyvä, että dlistedin sivuilla keskustellaan episodin kummastakin osapuolesta, ei pelkästään Susanista. Suomalainen luonnollisuus ei ihan pääse kyllä kunniaan ja maineeseen.

Oma kommentti