Susan Ruususen julkkispoika kärähti ratista!

Niko Kuronen ja Susan RuusunenPääministerin ex-morsiamen, Susan Ruususen julkkispoika Niko Kuronen on kärynnyt ratista. Hymyn tietojen mukaan parikymppinen nuorimies puhalsi törkeät lukemat viikonloppuna Espoossa. Hän jäi kiinni normaalin liikennevalvonnan yhteydessä.

-No, joo, en mä tätä kamalasti haluaisi kommentoida. Käräjillehän tässä mennään, Kuronen toteaa Hymylle.

-Olin hieman juhlinut. Se vain pääsi sattumaan. Aion kyllä ottaa tästä opikseni, Kuronen sanoo katuvaisena. Hän ei kuitenkaan suostu paljastamaan puhaltamaansa lukemaa.

Onko äitisi ollut asiasta käärmeissään?

-Mitäs tässä…neuvotellaan hänen kanssaan…eihän hän hirveästi tykännyt. Kyllähän hän antoi hieman ohjeita, vaikka olenkin jo aikuinen poika, Kuronen toteaa.

Hymyn tavoittama Susan Ruusunen myöntää, ettei uutinen ollut iloinen:

-Nuoruudessa on näköjään maksettava oppirahat kaikenlaisesta, Ruusunen kommentoi Hymylle.

-Kyllä tästä todellakin perhepiirissä keskustellaan!

Niko Kuronen on esiintynyt eri lehtijutuissa äitinsä rinnalla. Hänet on myös yhdistetty strippari Geronimaan romanttisessa mielessä. Kuronen ja Geronima vierailivat muutamaan otteeseen myös Hymyn sivuilla pyörineessä Nipsu-tv-reality-sarjassa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Geronima, Susan Ruusunen, Nipsu-TV, Niko Kuronen

Kommentit

Tämä Nikohan liikkuu ja myös asuu Kauniaisissa naapurissani.lähes joka iltal ja yö kuuluu teknomusiikki todella kovaa.e .

voi hyvät hyssykät!!!! mikä ihmeen julkkis tosiaan joku mitätön pojan rääpäle on!!!!!!
hyvä, että kärähti.
mitä seuraavaksi!!!! on se ihanaa kun voipi lehdessä itkeä omaa súrkeuttaan.
se yks positiivinen kommentti oli varmaan Susanin ja Nikon yhdessä kirjoittama.

ajattelittekohan että hymy on ihan vartavasten lanseerannut tämän ”julkkispoika” -käsitteen provosoidakseen teitä haha…

Julkkispoika? Ensimmäinen kerta kun edes kuulen koko jampesterista ja toivottavasti jää myös viimeiseksi. Ketä kiinnostaa Ruususen (lol) jälkikasvu?

Jos ei olis julkkispoika, ei ois tämmöisiä kuvia lehdillä, niin. Että semmoinen tapaus.

Mikä julkkis?
Onko tämä se sama nolo pojankloppi kenen kamerassa oli äidin entisen miesystävän kuvia ”tallessa”? Mitä lie niillä tehnyt, lukkiutunut vessaan katselemaan?

Minusta ainakin on ihan kiva että on olemassa myös sellaisia ”tavisjulkkiksia” kuin Niko Kuronen. Siis sellaisia ihan tavallisia tallaajia jotka ovat tulleet julkkiksiksi vähän niinkuin sattuman kautta mutta kuitenkin omalla suostumuksella. Tietenkään tällaiset rattijuopumus-uutiset ei ole niin kivaa luettavaa Nikosta tai kenestäkään muusta. Toivottavasti jatkossa Niko ja hänen äitinsä ovat esillä myönteisemmissä merkeissä 🙂

Minusta on muuten hienoa miten julksuudessa tämä Niko-poika on ollut tosi kannustavan oloinen äitiään kohtaan. Pointsit siitä Nikolle ja hyvää jatkoa koko perheelle!

Antanut Hymylle ja Seiskalle juttuja, joten julkkishan se on pienempikin julkkis. Älä nyt itkuun purskahda ethän?

Oli kyllä sellanen uutinen, että alko oikeen isolla kädellä vituttaan… Julkkispoika??????????????????????????? Oli muuten viimenen kerta kun tuun tän lehden nettisivuille… Hirveetä paskaa!!!!!

gero+julkkispoika ja tuksu+halme = lehtien keksimää viihdettä!

Niin että mikä julkkispoika?
Ai joo, sen kamera hävisi jossain vaiheessa, ja asia piti vuotaa lehtiin. Kameran muistikortilla oli jo kuukausia vanhoja kuvia äitinsä entisestä heilasta. Matti Vanhasesta. Juu, ja ”lohdutussilikoni”-äiteensä kanssa on antanut haastatteluja ja keikistellyt Hymyn (yllätysyllätys!!!) saitilta näkyneellä ”tositeevee”-sarjassa.
Like mother, like son… vai?

Oma kommentti