Susanna Sievinen ahmii nuoria urheilijamiehiä!

Susanna SievinenMonitoimijulkkis Susanna Sievisen ympärillä pörrää miehiä kuin kärpäsiä, mutta Susanna tuntuu kelpuuttavan heistä vain ne nuorimmat, ja urheilullisimmat!

Siitähän ei ole kauaa, kun Hymy raportoi Susanna heilastelevan thai-nyrkkeilyn maailmanmestarin Jesse Palannon kanssa. Nyt Susku, 37, on bongattu Tampereelta 27-vuotiaan NHL-jääkiekkoilijan Anssi Salmelan kainalosta!

Todistajien mukaan Susanna toimi kuin puumanainen konsanaan ja imutteli Anssin kanssa pitkiä ja ahnaita kielisuudelmia paikallisessa baarissa. Riehakkaissa tunnelmissa olleella Anssilla oli vaikeuksia pysyä vaatteissaan, ja hän kehuskeli kovaan ääneen Susannan pehmeitä huulia. Myöhemmin saman illan aikana Susanna ja Anssi nähtiin käpälöimässä toisiaan vielä eräässä toisessakin baarissa.    

Asiasta kertoo syyskuun Hymy-lehti.

Teksti: Hymy
Avainsanat: Anssi Salmela, Jesse Palanto, Susanna Sievinen

Kommentit

Tarkka tavarastaan,…..Mitä sitä säästää, ei se käytössä kulu.

Kappas kappas, eikös sille vielä Janin aikana kelvannut vähän kuka vaan, kun Jani oli uintireissuilla??? Kuulopuhettahan tämä tietysti on, mutta olen kuullut, ettei kyseinen naikkonen ihan kauheen tarkka tavarastaan ole ollut!

Mikä uutinen tuo nyt on? Mikä muu Jani Sievinen oli kuin ”nuori urheilijamies”? Se olisi kova juttu, jos antaisi Seppo Rädylle.

Tais se Salmelan viime kaudella änärissä päähänsä saama tälli olla kovempi kun kukaan uskokaan…………… 😉

Oma kommentti