Susanna Sieviseen pumpattiin hermomyrkkyä – katso raju video plastiikkakirurgin vastaanotolta!

Susanna SievinenKohukaunotar ja päätoimittaja Susanna Sievinen osaa hyödyntää Egorazzinettisivustonsa kaikin mahdollisin keinoin. Kun Susanna käväisi viikko takaperin ottamassa botoxia otsaansa plastiikkakirurgi Rolf Nordströmin sairaalassa, Egorazzin videokuvausryhmä seurasi häntä luonnollisesti mukana ja taltioi koko operaation.

Hurjannäköisessä toimenpiteessä professori Nordström pumppaa Sieviseen hermomyrkky botoxia, joka lamaannuttaa lihasten toiminnan ja estää näin myös ryppyjä. Katso video tuolta:

https://www.youtube.com/watch?v=tZvR95MKi4A

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Susanna Sievinen, Rolf Nordström

Kommentit

varmaan katsojalle sais antaa hermomyrkkyä, että jaksais noin vanhaa akkaa kattella

Hyvin näyttää hermomyrkky toimivan. Kyllähän siinä hoidossa muutama vuosi näyttää lähteneen 🙂

oletko susanna aivan tyhmä vai idiootti vaan…nuorta sinusta ei saa tekemälläkään ,kaunis olit jo mutta nyt pilaat senkin kun olet niin katkera janin uudelle vaimolle.mene hyvä nainen terapiaan ennen kuin pilaat lastesi elämän sen lisäksi että pilaat omasi.ei se että olet sievisen lasten äiti tee sinusta sellaista ihmistä että muut ihannoisivat sinua….ole ylpeänä jani sievisen ex-vaimo ja poikiesi äiti äläkä yritä olla jotain johon sinusta ei ole. unohda syömishäiriöt,uudet hetkelliset rakkaudet,ym..haihatukset joilla saat hetken hurmaa lehdissä et kuitenkaan tule olemaan yhtä kiinnostava kuin jani ja mari joten ala elämään omaa elämääsi lastesi kanssa ja unohda media…kaikella hyvällä 4tytön äiti heidi p.s.olet kaunis nainen,äiti ,mutta olisit vielä kauniimpi kun olisit ylpeästi SUSANNA SIEVINEN 2pojan äiti 🙂

Nythän sillä on myrkkyä tisseissä ja naamassa. Kumpaakohan sitten kähmis?

Janin nykyinen on ihana!!

Susanna Sieviseen pumpattiin hermomyrkkyä… annos vaan oli liian pien!

Oma kommentti