Susanna Sievisen nettilehti: ”Tukiainen, katso peiliin!”

Susanna SievinenSusanna Sievisen päätoimittama Egorazzi-elämäntapasivusto kirjoittaa Johanna Tukiaisen eilisestä itsemurhakohusta. Egorazzin mukaan ”median olisi jo aika olla kiinnittämättä huomiota mediapelle Johanna Tukiaiseen, ennen kuin on liian myöhäistä. Johannan kuolemalla nimittäin myydään lehtiä vain kerran”.

-Sukulaisten, ja ennenkaikkea kristillisen yhteisön – johon Johanna väittää kuuluvansa – pitäisi astua esiin, ohjata tämä reppana hoitoon ja pitää huolta lähimmäisestään, Egorazzi vaatii.

Kritiikistä saa osansa myös itse Tukiainen.

Nettisaitin mukaan Tuksu yrittää kovasti saada mediaa vastuuseen huonosta julkisuuskuvastaan ja yksityiselämänsä ongelmista. Totuus kuitenkin löytyy katsomalla peiliin.

Aiheesta lisää:

http://www.egorazzi.com/2010/06/johanna-tukiainen-itsemurha-aikeet.html#more

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Susanna Sievinen

Kommentit

ONHAN SUSSU TOIMITTAJA KEPULI EI KYL KOULUTUSTA OLE VAATI TOSI TYÖN

Siinä on kaks samanlaista ressukkaa tarttis tehdä jotain Esimerkiksi TYÖTÄ KUMMALLEKIN

Nyt se on sitten tukiaisen tytön menoa. Kärrättiin se just kylmään kyytiin, ei ulkoisia vammoja, OD eli överit tod. näk. Ruumiinavaus paljastaa loput. Oli sen kämppä semmosessa kunnossa että huhuh. Sen voi kertoa että oksennukseen oli SAATTANUT tukehtua.

Tv. Ea Vast. 014 HK puolesta nimim. P.K. paikalla nyt.

Onko Hymy tehnyt päätöksen olla kirjoittamatta Tukiaisesta? Se nimittäin jäi mainitsematta.

Millä helvetin kompetenssilla tämä entinen missi on yhtään minkään päätoimittaja, ja itse asiassa eikös tää ole sama rouva kun oli tissit paljaana näissä aivan samoissa lehdissä kun toi surullinen Tukiainenkin.

Hah..eikö tämä ihminen itse kutsunut paikalle poliisit, kun lapsen luovutustilanteessa ei isä ollut paikalla. Edelleen samainen hlö on itse ollut otsikoissa hyvinkin kyseenalaisissa tilanteissa, joten taitaa ex-rva sievisellä itsellään pettää kontrolli aika ajoin.

Hienoa Susanna. Sait nostettua Tuksun otsikoihin. Ja siinä samalla itsesi.

juttu osuu tuksuun ihan täysin. mitä enemmän se saa huomiota, sitä enemmän se järjestelee ihmejuttuja ja toisinpäin. eikö tästä reppanasta voisi jättää uutisoimatta ja jättää ihmiset rauhaan. sen naama näyttää olevan joka paikassa.

Nyt jokainen itseään kunnioittava blogisti ja ”journalisti” katsokoon itseään peiliin ja jättäköön Tukiaisen huomiotta. Tuksuilmiö ei olisi elänyt ilman yleisön ja median huomiota ja nyt olisi parasta antaa sen ilmiön levätä ja katsoa peiliin rauhassa.

”Uskaltaisitko itse katsoa peiliin tuon näkösenä?”

-> heh!

pata kattilaa soimaa, mut on kyl täl kerrtaa oikeessa
kato peiliin tuksu

ei tuksuttimella ole niin isoa peliä himassa, mihin se mahtuis kokonaan.

Oma kommentti