Susanna Sievisen rokkari-exä ja perintöprinsessa Susanna Turja yhdessä!

Eppu Uutinen ja Susanna TurjaViime vuoden Suomen Euroviisuihin osaa ottanut rokkari Eppu Uutinen, 35, ja hallitseva Miss Suomen perintöprinsessa Susanna Turja, 21, bongattiin eilen Sedun Burleski-ravintolasta nettikasino Mr. Greenin avajaistilaisuudesta varsin läheisissä merkeissä.

-Eppu tuli Susanna Turjan avecina bileisiin. Sitten he istuskelivat siellä kahdestaan. Susanna oli tosin vesilinjalla koko illan, eikä hänelle kelvannut edes ilmainen drinkki, Hymyn juorukellot kalkattavat.

Eppu Uutinen seurusteli ja jopa asuikin tovin Susanna Sievisen kanssa pari vuotta sitten. Myös Sievinen nähtiin eilisissä bileissä, mutta ei edellä mainitun kaksikon kanssa.

Rock´n Roll Sensation -yhtyeessä laulava pesunkestävä rokkari Eppu Uutinen on 195-senttinen rokkari, joka mitä ilmeisemmin pitää kauniista naisseurasta. Kundilla on Facebookissa lähes 900 ystävää, joukossa malleja ja muita kaunottaria.

-Liekö Susanna Turja löytänyt kesyttäjänsä. Hänhän on ollut sinkku jo jonkin aikaa, vaikka entinen rakkaussuhde ruotsalaiseen poikaan jo hieman lämpenikin. Eppu taas ilmoittaa Facebookissa olevansa sinkku, Hymylle arvellaan.

-Ei eilinen yhdessäolo ainakaan miltään bisnesneuvottelulta näyttänyt!

Ikäeroa ystävyksillä on 14 vuotta.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Susanna Sievinen, Susanna Turja, Eppu Uutinen

Kommentit

Hyvännäköinen pari.

Itse naisena pidän Eppua komeana, ehkä vaan turhan pitkänä. Ja Susanna oli oma suosikkini Miss Suomi finaalissa. Epun musiikista tosin en voi sanoa mitään, koska en ole sitä kuullut.

Kaikella kunnoituksella – mita naiset muka nakee tuossa ’rokkarissa’?

Vaikea on erottaa kumpi on kumpi. Molemmat niin meikattuja..

Oma kommentti