Syntyykö Simo Salmisen levystä kädenvääntö? Tukiaisen manageri väittää omistavansa kustannusoikeudet!

Tuija JärvinenSimo Salmisen kolme vuotta sitten äänittämä levy julkaistaan vihdoin, kertoo Aamulehti. Levynjulkaisun takana on aktiivinen Facebook-ryhmä, joka myös hoitaa levymyyntiä vapaaehtoisvoimin.

-Mielenkiintoista, ettei minuun ole oltu yhteydessä, toteaa julkisuudessa Johanna Tukiaisen managerina ja tuottajana tutuksi tullut Tuija Järvinen.

-Omistan nimittäin levyn kustannusoikeudet, ja tästä on olemassa sopimus.

Järvinen sanoo olevansa Salmisen puolesta tyytyväinen, että levy vihdoin julkaistaan, mutta aikoo selvittää asiaa perinpohjaisesti tulevalla viikolla.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tuija Järvinen, Johanna Tukiainen, Simo Salminen

Kommentit

onko sillä turpakerholla sopimus ja sulla huutaja oekeeta tietoo kellee se sopparj on. näky tuija olovan nuama norsunvitulla moesesta rööhkeövestä. kyllä ne levittäjät löötyy ja lieroelta piät katkastaa

Nyt ns. Tuija,joka kaiketi oletettavasti,olet jossain ihan pihalla!Etkö ole muuta tekemistä sinäkään keksinyt kuin esim SimoSalmisen arvonalennuksen tehtäväksesi?Hän oli omaa persoonaansa käyttäen niillä resursseilla yrittänyt tienata leipänsä myös perheelleen.Ja se ei lööpeissä näy!Ulkopuoliset veivät hyvätahtoisen Simon rahat jo vuosikymmenien ajan!

Tietääkö Tuija Järvinen mitä ovat kustannusoikeudet? Ne liittyvät kappaleisiin eivätkä äänityksiin. Kustannusoikeuksilla ei ole mitään tekemistä masteroikeuksien kanssa, jotka taas liittyvät siihen kuka omistaa äänitetyn musiikin julkaisuoikeudet.

Jos ei tiedä asiasta mitään niin silloin pidetään TURPA KIINNI!

Savon kolli täällä. Elekee elekee….tunnen Tuijan, ehkä hän ei tiedä asiassa. Kiva ja rehti muija.

Levy on siis jo äänitetty, mutta nyt varmaan jotkut haluaa sen valmiiksi. Olisipa kiva nähdä sopimus. Sopimuksessa on varmaan sovittu levyn tuotannollisista asioista ja jos levy on äänitetty kolme vuotta sitten, niin sopimuksessa on varmaan maininta miten levyn julkaiseminen tapahtuu. Jos on kolme vuotta kulunut, niin miksi Järvinen ei ole levyä valmiiksi saanut ?

No jos sä tuija omistat kustannusoikeudet niin miks sä annat muiden hyötyä ilman lupaa. Et taidakaan omistaa. Haluat vain julkisuutta taas.

Häpeä Järvinen, jätä Simo Salminen rauhaan, se on sentään oikeasti ollut jotain…sä et ole mitään.

Oma kommentti