Syöpäasiantuntija vaatii: ”Kerro totuus ihmeparantumisestasi, Mikael Jungner!”

Mikael JungnerSDP:n nykyinen puoluesihteeri ja Ylen entinen toimitusjohtaja Mikael Jungner sairastui viisi vuotta sitten erittäin ärhäkkään eturauhassyöpään, jonka piti ennusteen mukaan tappaa hänet vuodessa, parissa. Syöpä oli ehtinyt lähettää etäpesäkkeitään luustoon, ja Jungnerin PSA-arvot olivat huikeat 3700. Normaaliarvo eturauhasvaivoissa on yli tuhat kertaa pienempi.

Jungner kertoi julkisuudessa parantuneensa kokeellisten hoitomuotojen ansiosta. Hän ei kuitenkaan tarkemmin perustellut asiaa ja kertonut yksityiskohtia hoidostaan. Jungneria hoidettiin yksityisklinikalla.

Hymyn haastattelema biokemian ja molekyylibiologian tutkija on nyt sitä mieltä, että Jungnerin pitäisi kertoa kohtalotovereilleen yksityiskohtaisesti, mikä hänen tautinsa tappoi. Toimitusjohtajan syöpä talttui alle kuukaudessa, joten kysymys on suoranaisesta ihmeparantumisesta.

Keskustelupalstat internetissä käyvät kuumana aiheesta vielä vuosia tapauksen jälkeenkin. Lue merkillisestä tapauksesta lisää syyskuun Hymystä!

Teksti: Hymy
Avainsanat: Mikael Jungner

Kommentit

Natriumkarbonaatti eli ruokasooda. Maksaa pari euroa purkki. Ei mitään Pirkka leivinjauhe/ruokasooda seosta.
1tl/2 krt pvä veteen sekoitettuna.

hoitoa on toteutettu radioaktiivisella isotoopilla nimeltä samarium. se hakeutuu eriteisesti skleroottisiin luustossa oleviin etäpesäkkeisiin. ei niinkään lyyttisiin pesäkkeisiin. edeltävästi täytyy luuston gamma-kuvauksella katsoa ovatko etäpesäkkeet sellaisia, joihin radioaktiivista isotooppia voisi kertyä. tätä hoitomuotoa voidaan käyttää ainoastaan luustoon rajoittuneeseen etäpesäkkeisen syövän hoitoon. eturauhassyöpä metastasoi hanakasti luustoon ja on joissakin tapauksissa soveltuva syöpä samariumilla hoidettavaksi.
samarium on vanha isotooppi jo 80-luvulla käytetty lähinnä palliatiivisessa mielessä luustokivun hoitoon. sillä on toki myös voimakkaita sivuvaikutuksia

Mieheni kuoli syksyllä 2008 eturauhassyöpään. Hän oli kuollessaan 70 v. Tauti todettiin 2005 syksyllä ja diagnosoitiin erittäin agressiiviseksi, joka oli myös levinnyt luustoon. Hormonihoidot ja Taxotere-hoidotkaan eivät auttaneet. PSA ei missään vaiheessa noussut yli 4. Mielestäni Jungner ei kerro mitään, koska ei ole mitään kerrottavaa!!!! Mainostemppu ja sympatian kalastelua.

Olisiko raha? Rahalla saa ja hevosella pääsee. Oli tauti kuin tauti sitten fyysinen tai psyykkinen jos on massia niin paranee jos on köyhä niin ehkä paranee.. Tulevaisuudessa ei enää parane. Kaikki terveyspalvelut yksityistetään ja yleinen kelan sairasvakuutus lopetetaan.

Lainaus: ”Helsingin yliopiston lääketieteellisen tiedekunnan molekyyli- ja syöpäbiologian tutkimusohjelmaan kuuluva Cancer Gene Therapy Group”

EU suuressa ’viisaudessaan’ taisi tehdä tämänkin toiminnan mahdottomaksi ja se täytyy lopettaa. Kansallinen valvontaviranomainen siunasi kritiikittömästi.

Jäljelle jäävät vain lääketeolliset jätit, monopolit, satojatuhansia maksavine syöpähoitoineen.

Helsingin yliopiston ja biotekniikkayritys Oncos Therapeuticsin tutkijat ovat julkaisseet ensimmäiset tulokset onkolyyttisten virusten käyttöön perustuvasta kokeellisesta syövän hoito-ohjelmastaan arvostetussa Cancer Research -lehdessä.

Oncos Therapeutics on Helsingin yliopistossa tehdyn tutkimuksen pohjalta syntynyt, uuden sukupolven syöpähoitoja kehittävä suomalainen biotekniikkayritys. Yrityksen kokeellisessa hoito-ohjelmassa onkolyyttisiä virushoitoja on annettu yhteensä yli 200 potilaalle vuodesta 2007 alkaen.

Nyt julkaistussa tutkimuksessa oli mukana viisitoista levinnyttä syöpää sairastavaa potilasta, joiden sairauteen kemoterapiahoito ei ollut tehonnut. 47 prosenttia näistä potilaista sai objektiivisen RECIST-kriteeristön mukaisen vasteen onkolyyttisestä virushoidosta: kaksi sai täydellisen vasteen (13 %) ja viiden potilaan taudin eteneminen pysähtyi (33 %). Lisäksi yksi potilas sai osittaisen vasteen (6 %). Hoito oli hyvin siedetty ilman vakavia sivuoireita – yleisimmät sivuoireet olivat flunssaoireiden kaltaisia.

”Lupaavien tulosten lisäksi tämä on ensimmäinen kerta kun onkolyyttisten virusten aikaansaama immuunivaste syöpäkasvainta vastaan on osoitettu ihmisellä. GMCSF-aseistettu onkolyyttinen adenovirus herättää immuunivasteen syöpäsoluissa rekrytoimalla luonnollisia tappajasoluja ja sytotoksisia T-soluja”, sanoo tutkimusprofessori Akseli Hemminki Helsingin yliopistosta. Hemminki on myös Oncos Therapeuticsin lääketieteellinen johtaja ja yrityksen toinen perustaja.

“On ollut hienoa nähdä, miten systemaattisesti onkolyyttiset adenovirukset ohjaavat kehon omaa immuunijärjestelmää syöpäsoluja vastaan”, toteaa projektin vastaavana tutkijana toiminut tohtori Vincenzo Cerullo Helsingin yliopiston Cancer Gene Therapy -tutkimusryhmästä.

Oncos Therapeuticsin toimitusjohtaja Pekka Simula kertoo, että yritys on käynnistämässä uutta kliinistä tutkimusprojektia, jossa käytetään nyt julkaistussa tutkimuksessa käytetystä viruksesta edelleen kehitettyä CGTG-102-virusta.

Cancer Gene Therapy Group

Helsingin yliopiston lääketieteellisen tiedekunnan molekyyli- ja syöpäbiologian tutkimusohjelmaan kuuluva Cancer Gene Therapy Group on Euroopan suurin onkolyyttisiin viruksiin keskittyvä tutkimusryhmä. Ryhmän tavoite on kehittää geeniterapiaan ja onkolyyttisiin viruksiin perustuvia uusia syöpähoitoja niille potilaille, joille nykyiset hoidot eivät tehoa. Ryhmä on julkaissut yli 130 tieteellistä artikkelia. Lisää tietoa: http://www.hi.helsinki.fi/cgtg/

Oncos Therapeutics

Syövän virushoitoja kehittävä Oncos Therapeutics aloitti vuonna 2007 kokeellisen hoito-ohjelman syöpäpotilaille, joiden tauti etenee rutiinihoidoista huolimatta. Tähän mennessä virushoitoja on annettu 200 potilaalle, ja hoidot on dokumentoitu kliinisen tutkimuksen tavoin. Hoidot on annettu yksityisessä Docrates Klinikassa. Oncos Therapeuticsin käyttämät onkolyyttiset virukset perustuvat Helsingin yliopistossa tehtyyn tieteelliseen tutkimukseen. Lisää tietoja: http://www.oncos.com ja http://www.oncos.com/tietoa-suomeksi

Onkolyyttinen virus CGTG-102

Oncosin toistaiseksi lupaavin lääkeaihio CGTG-102 on onkolyyttinen virus, joka jakautuessaan tuhoaa syöpäsoluja vahingoittamatta terveitä soluja. Onkolyyttisten virusten toimintaperiaate on yksinkertaistaen seuraava:

Virus jakaantuu syöpäsoluissa mutta ei normaaleissa, terveissä soluissa. Jakaantuessaan virus tuhoaa syöpäsolun.

Jakaantuneen viruksen kopiot hakeutuvat uusiin syöpäsoluihin, myös etäpesäkkeisiin, joissa viruksen kopiot jakautuvat jälleen. Virukset voivat siten tuhota syöpäsoluja myös syövän etäpesäkkeissä.

Normaalioloissa elimistön immuunijärjestelmä tunnistaa heikosti syöpäsoluja. CGTG-102-virus tehostaa elimistön omaa immuunivastetta myös syöpäkasvainta vastaan, mikä parantaa hoitovastetta.

CGTG-102, jolla Oncos käynnistää kliiniset tutkimukset, on muunneltu onkolyyttinen adenovirus, jossa yhdistyvät adenovirusten tunnettu turvallisuus, immuunivastetta herättävä GM-CSF-aseistus ja syöpäsoluihin tunkeutumista tehostava kapsidimuokkaus. Kokeellisten hoitojen perusteella CGTG-102:n aiheuttamat sivuvaikutukset ovat selvästi vähäisempiä kuin esimerkiksi useimpien solusalpaajahoitojen aiheuttamat haitat. Tähän mennessä Oncosin viruksilla on hoidettu lupaavin tuloksin 200 potilasta, kaikkiaan 18 eri syöpätyyppiä.

Lisätietoja:

Strategiajohtaja Timo Ahopelto
Oncos Therapeutics
Sähköposti: timo.ahopelto@oncos.com
Puhelin: (0400) 569 628

Tutkimusprofessori Akseli Hemminki
Helsingin yliopisto
Sähköposti: akseli.hemminki@helsinki.fi

Uuden sukupolven syöpähoitoihin voi tutustua netin kautta:
dokratest.fi. Yksityisklinikalla hoitoja on saatavina – ei kuitenkaan terveyskeskuksissa. Lääkelaitosta vastaan on kerätty kansalaisadressi sen vastustuksen vuoksi. Onko adressi saanut aikaan Lääkelaitoksen kielteisen kannan muutumista. Ei ole tiedossa. Onko Hymy-lehdellä tietoa?

Bisnes-sairaala varmasti huolehtii itse markkinoinnistaan. Ei se potilaan tehtävä ole, vaikka olisikin demari.

Minun ystäväni parantui pahasta syövästä kannabiksella. Luulen, että Junger ei vain kehtaa tätä asiaa julkisesti myöntää.

Voi voi, roope. Nyt ei ole kyse välttämättä leikolismista tai muustakkaan sellaisesta, esim. vaaleihin liittyvästä tai poliittisesta asiasta. Ihimsillä on oikeasti ongelmia esim. syöpähoitojen kanssa, ja sen infon kaikki kanslaiset ovat ansainneet.

Mielestäni Hymy-lehti tekee urhean teon, kun tuo tämän asian esille ja yleiseen keskusteluunkin.

.

Lampaille on eri lääkkeet mitä herroille, tottakait se kertoo mikä hänet paransi !! 😀 aiva varmasti!

jungerin on parasta paljastaa mikä paransi syövän,paras ystäväni sairastaa syöpää ja haluamme pitää hänet luonamme vielä pitkään.Ei ole puolueellekaan hyvää mainosta kun on noin itsekästä porukkaa palkkalistoilla.(vaikka kaikki ne on samanlaisia oman edun tavoittelijoita)Vauhtia junger

Syövästä kertominen antoi paljon toivoa myös muille syöpää sairastaville. Minäkin kuitenkin olisin utelias tietämään millä jungerin syöpä talttui. Olisiko kyseessä ollut ihmeparantuminen? Muistan jostain kuulleeni, että Jungerin syöpää hoidettiin jollain erityisellä metodilla, ja muistan myös tätä ko. lääkäriä haastatellun Jungerin syöpää käsittelevässä ohjelmassa.
Toivotaan ettei tauti uusi ja kaikki menee jatkossakin hyvin.

Tutkija on moraalisesti oikeassa. SDP:n puoluesihteerin tulee kertoa avoimesti parantumiskonstinsa, jotta muutkin syöpäsairaat kansalaiset osaavat hakeutua ko. hoitoon. Itsekäs ei saa olla, vaikka demari olisikin. Ja ellen väärin veikkaa, niin Jungner haki + sai itselleen ns. massiivista säälijulkisuutta juuri sairautensa perusteella.

Oisko vihjeeksi leffa: Rick Simpsons – Run From The Cure

Oma kommentti