Syy: Tämän takia BB-bileissä kuusi kahdestatoista oksensi!

Ilta-Sanomat kyseenalaisti tänään BB-tuotannon valvontavelvollisuuden ihmettelemällä, miksi toissapäiväisissä Big Brother -talon bileissä jopa puolet päätyi oksentelemaan.

Tuottaja Mikko Räisänen ei niellyt pyyhkeitä, vaan totesi asukkaiden saaneen vapaasti päättää alkoholin nauttimisestaan.

Syy yli menneelle örvellykselle on tietenkin aivan normaali ja fyysinen.

-Kun ihminen on ollut vähällä ruoalla tai vaikkapa laihduttanut ja ryhtyy sitten ottamaan alkoholia, myös syöminen saattaa yllättäen ryöpsähtää käsistä. Tulee syötyä yli tarpeen. Myös alkoholi nousee päähän vahvemmin, kun takana on huonolla ravinnolla olemista. Yllätyksiä voi sattua, kun ihminen ei ota tätä (paastoa) huomioon, vaan käyttää alkoholia kuin ennen, vanhasta muistista, toteaa Hymyn haastattelema ravintoasiantuntija Riitta Räsänen.

Epäonnistuneiden viikkotehtävien takia BB-talossa on ollut hyvin vähän ruokaa tarjolla.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: BB, Mikko Räisänen

Kommentit

ooh mikä megapaljastus !!!!1!! enpä olisi ikinä arvannut että kun juo liikaa viinaa niin oksentaa :00

00 ton sun kommentin perusteella et ite taida osata pitää itsestäs huolta koska kyllähän nyt ton ikästen karva perseiden pitäis osata pitää itestään hhuolta..et ei täs kyl mikään tuotanto yhtiö ole mitenkään mokannu

kylläpä on niin totta, kaalia vko jne… edellisiä kausia katsoneena, talossa ihmiset juopuvat normaalia helpommin. Erittäin hyvä että kerrankin meni örvellykseksi, sitähän se suomalainen juomakulttuuri on!! Mielestäni talossa tulisi joka pippaloissa olla juomaa sen verran että jokainen joutuisin itse säänöstelemään juomisiaan!!! Kerrankin hauskaa viihdettä niin tylsän kauden jatkoksi….

Suomessa on ihan sairas alkoholikulttuuri joka korostuu tässä tapauksessa. Alkoholi oli näemmä pääasia tässäkin juhlimisessa. Jokainen sivistynyt ihminen tietää, että alkoholia otetaan ruuan yhteydessä ja hyvässä seurassa. Missä oli ruoka nyt? Ei tyhjään mahaan voi antaa kakaroille litrakaupalla alkoholia. Tuotantoyhtiö mokasi tässä ja saisi kantaa vastuunsa. Asukkaista ei pidetty huolta tässä tapauksessa.

Niinpä. just näin. 30v tämän tajuaa mutta 20 v ei.

Oma kommentti