Syyttäjä Maikkarille: Johanna Tukiainen ei joudu vankilaan!

Johanna TukiainenJohanna Tukiainen on saanut pahoinpitelysyytteen viime kesän tapahtumista. Tukiaisen epäillään pahoinpidelleen ravintolaillan päätteeksi tuntematonta miestä, jolla oli tullut riitaa kohublondin seurueen kanssa. Tukiainen kertoo MTV3 Viihdeuutisille menneensä vain puolustamaan ystäväänsä. Asiasta kertoi tänään ensimmäiseksi Iltalehti.

Maikkarin Viihdeuutiset on haastatellut paitsi Tukiaista myös syyttäjä Mika Mäkelää, jonka käsityksen mukaan Tukiaista ei todellisuudessa uhkaa vankila. Arvelut tähän suuntaan kumpusivat siitä, että Tuksulla on muutama kuukausi sitten nuijituilta pahoinpitelykäräjiltä ehdollinen rangaistus, jonka koeaika päättyy vasta ensi vuoden lopulla. Näin ollen linnatuomion uhka on olemassa, joskin se on teoreettinen.

-Jos jo ehdollisen vankeustuomion saanut on tehnyt koeaikana rikoksen, josta yksittäin arvioituna tulisi vankeusrangaistus, voi tekijä joutua vankilaan. Jos taas autovarkaudesta on saanut ehdollisen tuomion ja näpistää nakin, niin ei siitä joudu vankilaan, syyttäjä Mika Mäkelä arvioi Viihdeuutisille.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, Mika Mäkelä, pahoinpitely, syyttäjä

Kommentit

Oma kommentti