Syyttäjä Maikkarille: Johanna Tukiainen ei joudu vankilaan!

Johanna TukiainenJohanna Tukiainen on saanut pahoinpitelysyytteen viime kesän tapahtumista. Tukiaisen epäillään pahoinpidelleen ravintolaillan päätteeksi tuntematonta miestä, jolla oli tullut riitaa kohublondin seurueen kanssa. Tukiainen kertoo MTV3 Viihdeuutisille menneensä vain puolustamaan ystäväänsä. Asiasta kertoi tänään ensimmäiseksi Iltalehti.

Maikkarin Viihdeuutiset on haastatellut paitsi Tukiaista myös syyttäjä Mika Mäkelää, jonka käsityksen mukaan Tukiaista ei todellisuudessa uhkaa vankila. Arvelut tähän suuntaan kumpusivat siitä, että Tuksulla on muutama kuukausi sitten nuijituilta pahoinpitelykäräjiltä ehdollinen rangaistus, jonka koeaika päättyy vasta ensi vuoden lopulla. Näin ollen linnatuomion uhka on olemassa, joskin se on teoreettinen.

-Jos jo ehdollisen vankeustuomion saanut on tehnyt koeaikana rikoksen, josta yksittäin arvioituna tulisi vankeusrangaistus, voi tekijä joutua vankilaan. Jos taas autovarkaudesta on saanut ehdollisen tuomion ja näpistää nakin, niin ei siitä joudu vankilaan, syyttäjä Mika Mäkelä arvioi Viihdeuutisille.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Johanna Tukiainen, syyttäjä, pahoinpitely, Mika Mäkelä

Kommentit

Ei kukaan NORMAALI , elämäänsä ja itsensä hallitseva ihminen ole jatkuvasti tekemisissä poliisin ja lain kanssa. Mielipiteensä saa sanoa ja nimitteleehän toikin akka ihmisiä näädiksi yms facessa ja muuallakin.

Ei kukaan NORMAALI , elämäänsä ja itsensä hallitseva ihminen ole jatkuvasti tekemisissä poliisin ja lain kanssa. Mielipiteensä saa sanoa ja nimitteleehän toikin akka ihmisiä näädiksi yms facessa ja muuallakin.

Olen tällä hetkellä blokannut noin 100 Hymyn ”näätää” pois Facebookissa, joten älkää ihmetelkö jos ette löydä sivujani ollenkaan…. Se ei tarkoita että omat sivuni olisi kaadettu, vaan ainoastaan sitä että tein teistä ilmoituksen, että harrastatte kunnianloukkausta ja vihamielisiä puheita, sekä herjausta ja naurettavaa hyökkäystä yhtä ihmistä vastaan. Oli sitten julkisuuden henkilö tai ei, niin kunnianloukkaus on rikos. Kumma kun sitä ei vieläkään monet tajua, vaikka esim. Susan Ruusunen oli siitä hyvä esimerkki muutamia vuosia sitten kun hän teki rikosilmoituksen nettiherjoista ja monet joutuivat siitä kiinni kun henkilöllisyydet selvitettiin ja he joutuivat maksamaan sakkoja. Eihän sakot Suomessa kauhean kovat ole, mutta periaatteen vuoksi minusta se oli hienoa.

Olen listannut FB:stä noin 400 ”näätää”, toki heitä on paljon enemmän, sillä osa ihmisistä leikkii olevansa kavereitani vaikka osoittautuvatkin pahansuoviksi panettelijoiksi.
Ihmetyttää miten ihmisillä riittää energiaa ja motivaatiota niin suureen vihanpitoon ja herjaukseen, suurin osa näistä ihmisistä ei ole koskaan edes tavannut minua, eikä tiedä ollenkaan millainen olen ihmisenä. Muutin FB turva-asetuksiani myös. Voi olla, että muutan ne niin kokonaan, että ainoastaan kaverini pääsevät näkemään sivuni, ei edes kaverieni kaverit.

Sanoo Jossu, joka itse on kärähtänyt ratista, pahoinpidellyt exäänsä, valehdellut, vittuillut, herjannut ja paljon muuta. Pitäis vaan sen turpansa kiinni ja katoais ennekuin nolaa itseään yhtään enempää. Mä en ainakaan kehu ihmistä jossa ei ole sitten mitään kehuttavaa.

Mitä ihmettä te kohkaatte asiasta kuin kyseessä olis vähintään diplomaattitason moka? Johanna kuuluu lajiin ”white trash” ja tapansa sen mukaiset, Antakaa ladyn olla barbiemekossaan täysin ulalla ja pihalla.

Miime hei. Se toimittajan hakkaamis episodi ei elo ollut käsittelyssä vielä, että mitä ihmettä sä akka horiset, ”kuittaantui sakoilla.”!!!!!! MY ASS!!! Miime=tunku ite

Ei heilahda häkki, yksinkertaisesti siitä syystä ettei tämän pahoinpitelyn tapahtuma-aikana tuksu ollut vielä saanut ehdollista tuomiota. Ja se toimittajan pahoinpitely kuittaantui sakoilla. Valitettavasti.

Ei heilahda häkki.Pahemmatkin tuolla kaduilla kulkee.2,2 on huono homma,mut kaikki muu on pelkkää rettelöintiä.

”Kunnianloukkaus…siis se kun Tukiainen haukkuin netissä jonkin roskalehden päätoimittajaa ja Tukiainen heitti lisää löylyä kiukaalle kun ei päässytkään toimittajan hotellihuoneeseen ”sopimaan” syytöksiä. Lienee tulossa käsittelyyn tämäkin asia.”

Kyseisessä jutussa Tuksusiis myyös löi toimittaajaa nyrkillä naamaan,joten syyte tulee myös pahoinpitelystä.

Odotetaas,kun alibin päätoimittaja Lahtosen pahoinpitelyjuttu tulee käräjillä.Silloin heiluu häkki,jos tässä maassa on mitään oikeutta.
Ehkä ei yhden nakin varastamisesta tule linaa,mutta entä laatikollisen..

Kunnianloukkaus…siis se kun Tukiainen haukkuin netissä jonkin roskalehden päätoimittajaa ja Tukiainen heitti lisää löylyä kiukaalle kun ei päässytkään toimittajan hotellihuoneeseen ”sopimaan” syytöksiä. Lienee tulossa käsittelyyn tämäkin asia.

Auto varas varastaa nakin ehdonalaisessa:ei tuomiota. Väkivalta rikollinen hakkaa uudestaan;ei tuomiota??? Mika Mäkelä on varmasti saanut pesää kun juttelee noin levottomia. Häkkiä tulee niin että lätisee heh heh,mitäs siihen sanot???

Väkivaltarikollinen jolla on ehdollinen tuomio päällä väkivallasta ja syyllistyy väkivaltaan ehdollis aikana niin kyllä se pohja palaa silloin, turha siinä on kenenkään alkaa puolustaa nakkivarkaudella vaan luukku heilahtaa ja tuksu on siellä puolella missä ei kahvaa ole.

eikös se ole ”muotia” ainakin jenkeissä että saadaan 3kk linnatuomio josta hyvällä käytöksellä selviää viikossa ja sitten myydään tämä karmaiseva vankila tarina miljoonalla dollarilla (yksinoikeudella tietty) jollekki isolle juorulehdelle?!?

paskat tosta mitää linnaa saa,eikä kyl kuulukkaa saada.. moni muu sinne sietäs joutua, mut suomes pääsee pahemmakki rikolliset sakoilla ja yhdyskuntapalvelulla… bullshit.

mikä kunnianloukkaus?
ei se oo käräjillä – vielä!

No, itse uskon jotta häkki heilahtaa…ja syystäkin. Kun ajatellaan, että on kunnianloukkaus,rattijuopumus,pahoinpitelyitä….ja kärsii nyt jo ehdollisena, joten mikäli suomen oikeuslaitos jakaa oikeutta, niin tämä pitää pistää lukkojen taa ja heittää avain menemään.

Oma kommentti