Syytti Tauskia pahoinpitelystä – Hennalla itselläänkin tuomio: ”Uhri anoi polvillaan armoa!”

Henna Peltonen syytti ex-aviomiestään Tauski Peltosta tammikuussa Metropoli-verkkosivuilla pahoinpitelyistä ja julkisti karmeita kuvia vammoistaan.

Helmikuun Hymystä selviää, että myös Henna on hankkinut kyseenalaista kunniaa toiminnallaan. Asiaa on myös käsitelty oikeudessa. Hymy löysi väkivaltatuomion, jossa Hennalle langetettiin ankarat sakot pahoinpitelystä. Osaksi se oli tapahtunut potkimalla. Henna joutui maksamaan sakkojen lisäksi todistelu-, asianajo, vahingon- ja kipukorvauksia uhrille.

Helmikuun Hymystä selviää tapauksen tarkemmat ja rajut taustat. Uhrin kertoman mukaan hänet oli muun muassa pakotettu polvilleen anomaan armoa.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Tauski Peltonen, Henna Peltonen

Kommentit

No kuka ne Nicekoneen (vähäiset) keikat laskuttaa? Tauskin firma vai? Kertokoon joka tietää.

Haha, taitaa tuo viimeisin kommentti olla itsensä Tiedottaja-tAuskin kirjoittama! Sen verran on kirjoitusvirheitä… 😀 😀

haha täällä on ex-vaimot tukijoukkoineen vissiin kirjoitelleet.
Mitä te tAuskia sotkette hymyn juttuun hennastahan se kertoo.
Henna kuulemma soittelee lehtiin ja yrittää saada oikaisua::: MITÄ VITUN OIKAISUA VOI SAADA OIKEUDEN TUOMIOSTA KERTOVAAN JUTTUUN
kuvastaa sen heppahein älynsiementä oikeasti.
kyllä nyt kannattaa käänttää kivet ja kannot ja tsekata kaikki siihen liittyvä
esmes mitenkäs se on kuka laskuttaa muuten nicekoneenk eikat???

Henna ja Virpi ovat menossa tietääkseni vain siksi oikeuteen, että hakevat lastensa yksinhuoltajuutta. Mikä on ihan oikein! En ikinä antaisi itse lapsiani päiväksikään tuollaiselle Taukille!! Hennasta en ole koskaan kuullut (en lehdistä enkä muualtakaan) mitään väkivaltaisuuksia. Mutta Taukista kerätyistä lehtileikkeistä vuosien varrelta saisi aiheesta muutaman kirjan!!!! 😀

Se että Henna on väkivaltainen, ei ole mikään uusi uutinen. Tuon tietävät kaikki jotka arvon akkaa vähänkään tuntevat. Henna osaa myös provosoida muita agressiiviseen toimintaan yhtä tehokkaasti kuin Tuksu Tukiainen. Mediassa tekee itsetään säälittävän uhrin tehokkaalla manipulointitaidoillaan ja esiintyy pyhimyksenä. Hennalta syntyy myös itsensävahingoittaminen – syyt sitten kiireesti toisten niskoille, että saa huomiota ja sääliä. Tämäkin on nähty.

No, eipä Tauskia voine kutsua edes äijäksi. Äijä on mies, ja Tauski EI ole mies, ainakaan käyttäytymisensä perusteella. – Vankiloissahan naistensa/lastensa hakkaajat ovat sitä alinta kastia, luokkaa pedofiilit. Helppoa heillä ei siellä ole.

Katsellaan nyt rauhassa, mitä mahdollisia oikeusjuttuja Tauskin mahdollisesti suorittamista pahoinpitelyistä tms. seuraa; ovatko ko. naiset edes tehneet rikosilmoituksia ko. tapahtumista, vai ovatko ns. avautumiset vain mediapeliä tai julkisuushakuisuutta, puolin ja toisin.

Oikeutta ei jaeta keskustelupalstoilla tai julkisuudessa. Suomessa oikeutta jakaa tuomioistuin, ja hyvä niin. – On jakanut Hennallekin, kuten todettua, ja Henna lienee tuomionsa jo suorittanut.

Juuri näin! Joku Hennan vanha kahakka ei ole mitään verrattuna Tauskin lukemattomiin pahoinpitelyihin! Tauskihan on mukiloinut mm. anoppinsa, kaikki ex-vaimonsa (toistuvasti) ja myös lapsensa!! Voiko idiootimpaa äijää olla??

Hah! Taukki-idiootti yrittää nyt tietenkin kaivella VANHOJA TEINIAIKOJEN töppäilyjä existään, kun kohta on jätkällä itsellään todella kusiset paikat omista NYKYISISTÄ, jo vuosia jatkuneista pahoinpitelyistä ym. oikeudessa!!! Tällaista se on kun joutuu narsistin uhriksi…Voimia Henna taisteluun!

Kyllä mieskin saa / voi itkeä – se kummasti puhdistaa elimistöäkin. Vaan tietenkään turhimusten takia ei kannata itkeä.

Niin turha nainen niin turha. Itkisin jos en olisi mies.

Joo luinkin tämän älypään pahoinpitelykeissistä printtilehdestä. Olivat jonkun toisen muikkelin kanssa hakanneet ja potkineet naisen Tampereella. Kyllä tällaisen toiminnan valossa voidaan arvioida että väkivaltainen luonnehan Hennakin on. Ei se tee Tauskin mahdollisia tekoja tekemättömäksi, mutta muistetaan nyt kuitenkin, ettei se Mattikaan yksin Mervin kanssa tapellut… :):):):D:D:D

Jutussa kerrotaan kuinka oikeus oli pitänyt tekoa erittäin tuomittavana ja paheksuttavana potkimisen vuoksi ja määrännyt erityisen isot sakkorangaistukset . Eihän näiltä rahallisesti mitään saa mutta päiväsakkomäärää tarkoitankin.

Milloinkahan Henna-viisas ryhtyy väittämään että kyse oli ”itsepuolustuksesta” heheh…Sellaista kun ei kas kummaa jutusta (perustui oikeuspöytäkirjoihin) löydy.

Oma kommentti