Täh? Kari Uoti karhuaa Martina Aitolehdeltä tuhansia!

Martina AitolehtiAvioeron kourissa sinnittelevä, tosi-tv-ohjelmistaankin tuttu laulajanalku Martina Aitolehti ei komeile listoilla – joskin ulosottomiehen.

Hymy selvitti mimmin tämänhetkisen tilanteen. Aitolehdellä on tällä hetkellä piikissä viisinumeroinen summa laskuja, muun muassa vuokria. Lue aiheesta enemmän kesäkuun lehdestä.

Myös Kari Uoti perii Martina Aitolehdeltä 2855 euroa. Uoti pyörittää lakiasiaintoimistoa Helsingissä. Kyse on siis mitä ilmeisemmin asianajokuluista.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Martina Aitolehti, Kari Uoti

Kommentit

Urpo, hyvä kommenti, mutta taitais ne tissi rahat mennä johonkin muualle kun laskujen maksamiseen.!

Voi hyvänen aika!! Sitä leveillään lehtien sivuilla uudella kodilla, eikä näytä muuten miltään halvalta lukaalilta ottaen huomioon Sen mitä tollaset saunalliset-parveke asunnot maksavat paakaupunkiseudulla. On tää Aitolehti muutenkin, no, pelle.

Hankkinut Kari Uotin asianajajakseen? Eikö niillä veloilla ja epäsäännöllisillä tuloilla olisi pikemmin kannattanut kääntyä jonkin yleisen oikeusaputoimiston puoleen? Toisaalta ei hämmästytä – narsistit haluavat aina näyttäytyä isojen kihojen seurassa, heille kun kuulemma kelpaa vain paras, vaikkei siihen parhaaseen sitten rahat riittäisikään.

Jotenkin säälittäviä nämä suomen julkkikset, pienimmätkin asiat jätetään maksamatta, ja silti elellään liian leveästi omaan tulotasoon nähden, menisivät oikeisiin töihin.

Normi duunarikin osaa maksaa vuokransa ja laskunsa. On se kumma ettei nuo julkimot osaa. On ne vissiin sitten parempia ihmisiä kuin me muut tavalliset…

hauskaa kattoa tota köyhää velkaista kun se täyttää 46v.sossun asiakas ja alkoholisti.veikkaan

Suuremmat.Ja supestaraa toi ei ole nähnytkään.Voi raukkaa,kohta 40v ja pubiruusu hahahaha

Oma kommentti