Tähän BB-Antin ja Hennan suhde päättyi!

Henna ja Antti KurhinenKuin päivänkakkaran terälehtiä nyppisi: ollaan yhdessä, ei olla, ollaan yhdessä, ei… Kuten Hymy uutisoi jo aiemmin, BB-pariskunta Henna Kalinaisen ja Antti Kurhisen yhteinen Lontoon-matka oli täysi katastrofi. Viikonlopun aikana molemmat BB-julkut ovat päivittäneet Twitteriään tiuhaan tahtiin, ja tätä mieltä Henna on tilanteesta:

-Nyt se on todettu LOPULLISESTI!!! Antti ei muutu vaikka voissa paistais. Yhteistä tulevaisuutta ei tule koskaan!

-Hei, sulla oli avaimet onneen ja sanoit sille ei, vaihtaen sen sun juttuun, enkä sano mihin! Sinä nyt saat nämä avaimet käteen! Pystykö siihen? Tiedän että on vaikea päätös sulla edes, mutta joudut nyt valitsee joko sun paheet ja mun paheet, tai ilman ja happy joi joi! Että semmoista! Ja Henna hei… Sinulla oli valinta.. Sinä lopetat sun pahan paheen ja minä oman, LOPULLISESTI! Sinulle ei käynyt! Oma valintasi, Antti tykittää ex-vaimolleen Twitterissä.

Onko Antin ja Hennan juttu lopullisesti, oikeasti ohi? Saa nähdä.

Teksti:Hymy.fi
Avainsanat: Big Brother, BB, Henna Kalinainen, Antti Kurhinen

Kommentit

Perustuslakiin välittömästi muutos jossa säädetään tuollaisten ihmisjätteiden eliminointi heti tavattaessa. Tuosta tyhmyydestä kärsii jo koko suomen kansa (no ei oikeestaan).

kalinainen potkise majava vittuun,elämästäs,löytyy niitä rikkaampia ja parempia,jätkä itkee kuin tikkari ois suusta otettu pois

Hei älkää vaan niitä yllyttäkö lapsen tekoon ,ei herran dyykeli lapsi noille kakaroille eivät osa itsestään huolta pitää niin vielä lapsi….ei missään nimessä ei Hennalle eikä Johannalle kaksi niin epäitsekästä ihmisistä kuin olla voi…kummatkin vaan hoitoa saamaan ennen kuin tapahtuu kauheita….

Olivat eilen illalla taas yhdessä elokuvissa.

Jostainhan sitä rahaa on saatava. Etukäteen suunniteltu juttu… Medialle myyvät elämänsä, kumpikin ja yhdessä..

KETÄ NÄIDENKIN TAULAPÄIDEN TEKEMISET KIINNOSTAA..

Paha pahe?? Mikä se Kalinaisen paha pahe on, johon Kurhinen viittaa? Olisikohan Kalinaisella se paha pahe, että ei halua käyttää huumeita??!!
Nainenhan on muuttunut edukseen sen jälkeen kun otti eron Kurhisesta, joten pysyköön miehestä vaan erossa. Kurhinen on niin täynnä itseään. Tuokin twittaus Kalinaiselle on ihan selvää itkua siitä, että jätkä on saanut pakit, ja sitä ottaa se niin kovasti päähän. Kalinainen osaa heittää Kurhisen tarjoamat avaimet pois, koska ei ole järkeä enää Kurhiselle antaa mitään mahdollisuuksia. Se mies on sählännyt ihan tarpeeksi!!

Elina. Tässä tosissaan puhutaan supertähdistä. Ja kyllähän Ameroikoista on tullu sellanen kuva että se on ihan ruusuilla tanssimista ja avioliitot eivät pääty koskaan.

miksi tota hamsteria sanotaan bb hennaksi? olikos se ekassa jaksossa edes loppuun asti ennenkun tippu…

Kuuluisuuden ja yksityiselämän yhdistäminen on joskus hyvin haasteellista.

Minä olen ollut tähän asti siinä uskossa ettei supertähtien avioliitoissa riidellä ollenkaan.

Tuntuu siltä, että nykyään otetaan melko helposti avioero. Toisin oli ennen.

Aina silloin tällöin avioliitossa tulee eteen haastavia tilanteita – myös kuuluisien ihmisten avioliitoissa.

Oma kommentti